Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Six
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: 20

Külső leírás: Sötét étcsokoládé színű haja a háta közepéig omlik lágy hullámokban, frufruja gyermeki ártatlansággal takarja szépen ívelő szemöldökeit, furcsa, világosabb tincseit a nap sugarai majdnem fehérre szívták, divatos, bár már-már átlagosnak számító vágásban hordja. A haj egyedi, mégis variálható. Mindenképp arra törekedik, hogy átlagos napjain ne tűnjön ki a tömegből, elvégre a láthatatlanság nagy előny az ő szakmályában. Szemei fakó kékesszürkék, vesébe látó pillantással, ami néha kedvesen csillog, néha vadul csábít, olykor viszont a halál előszele csillan meg bennük. Ajkai halványak és duzzadtan édesek, arca érzéki, halovány alabástromszerű, mintha mozdulatlan szobor lenne. Alakja kidolgozott. Több is a puha bőr alatt finom gusztusossággal feszülnek a kőkemény izmok - nőiesnek kell maradnia, elvégre a színjáték nem szakadhat meg, de ez a test fegyver is, és egy fegyvernek nem lehet gyenge pontja: a hasa finom nőiességgel izmosan kockás, sehol sem lötyög, puha, ringó, kivéve a kellemesen telt mellei. Tartása midig egyenes, büszke, merev.

Jellem: Az igazi titokzatosság: talán saját személyisége nincs is, bár ki tudja. Eddig senki se látta az igazit, révén, hogy arra nincs szüksége. Munkájának megfelelően szerepekbe bújik, néha csábító táncos, provokatív domina, szolid szürke-kisegér-aktáslány, vagy egy nagyvállalat igazgatója elegánsan szabott kosztümben. Tökéletesen tud alakulni, formálja magát, mit a puha gyurmát, tudja, mikor-ki-mit akar hallani és látni, hogy a gyanú legkisebb szikrája is elaludjon a szavai cirógatásától. Hízeleg, rémült, Oscar-díjas alakításait viszont egy magazinban se láthatta soha senki. Maga sem tudja, élvezi-e a munkáját, de az biztos, hogy hibát még nem vétett. Nem is engedi meg magának, precizitás, erőnlét, tökéletes felkészültség minden pillanatban. Mindenhez kell értenie, vagy minél rövidebb idő alatt a lehető legmagasabb szintig elsajátítania bármit lelifurdalás vagy gyomorforgás nélkül.

Élettörténet: Gyermekkorára nem emlékszik - fogalma sincs, vannak-e szülei illetve kik azok. Az első emlékei egy házhoz kötődnek, ahol sokadmagával élt örökös versenyben, elvégre a hiba nem volt megengedett. Kiképeztél - gyilkosnak, megannyi ember vére szárad a kezén közvetve vagy közvetlenül. Megtanult robbanószerkezetet építeni, lőni puskával, pisztollyal, vadászni, tökéletesen kezeli a kést, kardot, botot - mégis, a sminkecset ugyanolyan pontossággal forog karcsú ujjai között, mint amilyen sebességgel zongorázik a számítógép billentyűin. Kikerült a nagy házból: kapott "személyiséget", nevet szakmát, végzettséget és tudást, a végletekig kiaknázott tehetséget. Régi tanítóival csupán egy laptop köti ösze, ahonnan a megbízásait kapja, amelyeket szemrebbenés nélkül hajt végre.

Hobby: testedzés, szereti a zenét, a munkáját is arra végzi: kiválasztja a - szerinte - az áldozathoz leginkább illőt, és felkészülés közben "hangolódik"

Foglalkozás: Bérgyilkos

Extrák: Igazi neve, származása ismeretlen: számot kapott, így az ügynökség Six néven futtatja.* Hihetetlenül képes átalakítani a külsejét illetve a személységét, ha úgy kell

Képinfo: nem saját alkotás ()

Engedélyezve: 2014. 02. 01.
2015. 04. 18.

Módosítva: 2015. 04. 17. 20:37:39
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).