Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hiromasa Shina
Kategória: Hentai
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 19

Külső leírás: törékeny, vékony, mégis formás alakkal megáldott lány, amit általában feszülős nadrágokkal, laza fölsőkkel, és extrém ruhadarabokkal dob ki, s hogy magasságán is segítsen vagy 10 centit, magas sarkúi állandó kellékeivé váltak öltözködésének. Egész lényéből árad a huncut, vagányság, arcán mély barna íriszei gyönyörűen csillognak, amiket hogy még figyelemfelkeltőbbek legyenek, még sminkkel is színesít, jól lehet általában sötét színeket használ, de extrémebb árnyalatoktól sem riad vissza. Hosszú barna tincsei elől szemeibe köszönnek, s általában egy egyszerű copfban hordja. Csinos arcán mindig széles mosoly ül, vagy épp egy kihívó kifejezés, akivel bárkit képes megnyerni magának. Vékony csuklóin ezernyi karkötő, körmeit mindig más színűre festi, egész megjelenése magára tereli a figyelmet, aki mellett elhalad képtelen figyelmen kívül hagyni.

Jellem: Pörgős, életvidám, de kemény csaj, aki szeret pimaszkodni, és huncutkodni másokkal, s lévén két báttyal nőtt fel, nagyon jól megy neki. Minden hülyeségben benne van, nem fél semmitől, bátor és gerinces lány, aki ha kell őszinte, és keményen megmondja a frankót. Elképesztő személyiségre van, barátságos, könnyen nyílik meg másoknak, és lehet, hogy olykor-olykor egy cseppet bunkónak tűnhet, a szíve a helyén van, és akik helyet kapnak ott, azokért bármit megtenne. Utálja a szexista embereket, keményen kiáll a maga igaza mellett, és hirdeti, hogy a csajok is lehetnek kemények; csakis ilyen beszólásokkal lehet megsérteni. Imád bulizni, billiárdban profi, és vízipipa mániában szenved. Menthetetlenül maximalista.

Élettörténet: Igazi rocker családba született, ahol anyu és apu is fiatalkorunkban a koncerteken tombolt, s hogy a csemeték ne maradjanak példa nélkül, őket is arra tanították, hogy élvezzék az életet, mert csak egyszer adatik meg. Két bátyja mindig megvédte mindentől, pátyolgatták, és tettek róla, hogy a hugica talpraesett punk palánta legyen. Egészen kiskorától kezdve tanult zenélni, először zongorán, de végül az éneklés mellett kötött ki. Imád énekelni, zuhany alatt, utcán, részegen, boltban, iskolában azt űzi, mert úgy érzi ez az egyetlen útja, hogy kifejezze az érzelmeit. Zeneművészeti egyetemre jelentkezett, s bár lehet, hogy zongorázni tanul ott is, olykor-olykor beesik valahova énekelni, de lázasan kutat egy banda után ahol kitombolhatja magát.

Hobby: éneklés, zongorázás, vízipipázás, bulizás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 07. 05.
2010. 07. 05.

Módosítva: 2011. 06. 28. 14:50:10
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).