Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dedrich von Rhode
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 29

Külső leírás: 190 cm magas, szálkásan izmos, nyúlánk alkatú férfi, akinek minden porcikája tökéletes, sápadt, és végtelen szexualitást áraszt. Hosszú, tejföl szőke haja szinte ezüstszínűnek tetszik, ahogy egészen derekáéig kígyózik, tovább hangsúlyozva a belőle sütő erotikát. Szemei egészen halványak, szürke és zöld tökéletes kombinációja, amivel olyan vadítóan tudja bűvölni az ártatlan kis áldozatokat, melytől parancsszóra lehullik a bugyijuk. Mindig divatosan, mégis szexisen öltözködik, ügyel arra, hogy mindig legyen valami, amit megmutathat, és azzal a kis aprósággal az őrületbe kergesse „fanjait”.

Jellem: nem csak a külseje vadító, de a személyisége is. Van akinek botrányos, van akinek őrjítőm, de tény, hogy mindenkit elbűvöl valahogy. Meg van az a rossz szokása, hogy bármilyen perverz gondolata támad, azt rögtön közli bárkivel. Még ha épp kihasználni készül valakit, azt is előre kijelenti, így az illetőnek panasza sem lehet, hogy nem lett figyelmeztetve. Gátlástalan, szégyentelen, kéjenc, pajzán, semmit sem szégyell, élvezi a figyelmet, szereti ha vannak körülötte emberek, akik körbe rajongják. Igazi dög, aki bárkit képes kihasználni, ha arra szottyan kedve, és csak azokat becsüli, akik legalább egyszer pofára ejtik. Szeret küzdeni... persze eddig még egyszer sem volt példa.

Élettörténet: Németországban született, már egészen fiatalon reklámokban szerepelt, mint az aranyos jó kis fiú, ám hamar megunta, s amint belekóstolt a szexualitásba, és megtapasztalta a külsejével milyen hatalma van mások felett, ezzel az ütőkártyával kezdte alakítani karrierjét. 22 évesen költözött véglegesen Japánba, ahol még felkapottabb lett, hála annak, hogy külföldi és még dögös is hozzá. Nyíltan vállal minden botrányt, azt hogy biszexuális, azt hogy ha arra szottyan kedve és eleget ígérnek, pénzért fekszik le nőkkel vagy épp fiúkkal. Alaposan felkavarja a médiát, tesz róla, hogy munkája és élete kapcsán mindenhol feltűnjön, és még élvezi is.

Hobby: szex, italozás, botrányok kavarása

Foglalkozás: férfi modell/ alkalmanként pénzért hajlandó eltölteni egy-egy kellemes estét a „kliensekkel”

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 07. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).