Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yamashita Mariya 'Maya'
Kategória: Hentai
Feltöltő: Silvery

Kor: 19

Külső leírás: Középmagas, sportos alkatú fiatal lány. Szeret feltűnést kelteni megjelenésével, és ezt mind frizurája, mind sminkje, mind öltözéke elárulja. Általában laza, már-már fiúsnak mondható ruhákat hord, de még ez öltözék is kiemeli karcsú, vékony alakját. Szereti a rövid fazonú pólókat, melyek engedik kivillanni hasát és a világoskék köldök piercinget, melynek színe tökéletes harmóniában áll a tengerkék szemekkel. Szemei színét szereti élénk színű sminkekkel kiemelni, mely nélkül szinte meztelennek érzi magát. Mindkét fülében 3-3 színes fülbevaló díszeleg, melyek között sosincs két egyforma, és gyakran cserélgeti őket. Rövid, hidrogén szőke haja nem éri el vállát, s frufrujában élénkpiros tincsek teszik még feltűnőbbé az amúgy is extrém frizurát. Ajkai teltek, alsó ajka alatt és apró gömb alakú piercing ékeskedik, s nyelvében is található egy piros gömböcske, melynek színe megegyezik a frufrujában lévő piros melír csíkokéval. Körmei többnyire sötétre vagy élénk színűre vannak festve, mindig az aktuális öltözékéhez illően, s a testét díszítő ékszereket is ruházatához válogatja.

Jellem: Optimista és életvidám. Szereti mindig naivan a legjobbat gondolni az emberekről, de a tapasztalat megtanította rá, hogy az élet nem habos torta. Barátaiban feltétlenül megbízik, általában nyílt és őszinte, könnyen közel engedi magához azokat, akiket szeret, de akikben nem képes megbízni, azokat hamar kizárja szívéből. Néha hajlamos rá, hogy előre ítélkezzen, nagyon sokat számít nála az első benyomás egy adott illetőről. Gyakran nem gondolja át szavait, mielőtt kimondja őket, és emiatt előfordult már, hogy megbántott valakit. Sokat beszél, szeret a társaság középpontjában lenni, mosolyával könnyen elbűvöli az embereket. Általában jókedvű és barátságos, de könnyű kihozni a sodrából. Szereti, ha megnézik az utcán, élvezi a feltűnést. Sokszor játszadozik, flörtölget a fiúkkal, de komoly kapcsolatot nem akar, max egy éjszakás kalandokat, fél az elkötelezettségtől. Nem bír egy helyben maradni, pörgős, izgő-mozgó jellem, mikor épp nem dolgozik, minden éjszaka máshol bulizik, a lakásába csak aludni jár haza. Imádja a zenét, s ennek él. Nagyobb céljai nincsenek, mindössze annyi, hogy kiélvezze fiatalságát.

Élettörténet: Családja nem éppen mondható átlagosnak, apja egy nagyszabású ügyvédvállalat elnöke, ezért kisgyerek kora óta szigorú szabályok és etikett szerint nevelték. 10 évig zongorázott, de sosem szerette igazán, s ahogy kezdett felnőni egyre eltávolodott a sznob életformától. Középiskolás korában szülei akarata ellenére abbahagyta a zongorát, s ekkor döbbent rá arra is, hogy a zenének egy egészen más műfaja vonzza. Elkezdett punk és rockzenét hallgatni, s kialakította a saját stílusát. Szülei persze nem nézték jó szemmel a változást, próbálták megállítani, de már késő volt. Miután leérettségizett és betöltötte a 18-at, egyből elköltözött otthonról, s azóta is élvezi a független életet. Egy apró lakást bérel a belvárosban, s egy éjszakai bárban dolgozik pultosként, s ha épp nem találnak bandát, aki fellépne a bárban, előfordul, hogy beugrik énekesként.

Hobby: Éneklés, éjszakai bulizás, szórakozás. Imád a barátaival lenni, legtöbbször bármilyen hülyeségben benne van. Szereti a munkáját, mert élvezi az éjszakai életet.

Foglalkozás: Bárpultos, énekes

Extrák: Még középiskolában énekes volt egy bandában, és nagyon kötődött hozzájuk, de érettségi után a tagod szétszéledtek, és az együttes feloszlott. Nehezen viselte, mert szerette a tagokat és a zenét, ezért elhatározta, hogy ezentúl nem énekel bandában.

Engedélyezve: 2010. 07. 04.

Módosítva: 2010. 07. 04. 13:14:27
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).