Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Rani Payas
Kategória: Hentai
Feltöltő: Saya

Kor: 20

Külső leírás: Bronzbarna bőre, hosszú, derekáig érő, ébenfekete haja, és sötét szemei vannak. Szereti a könnyed sminkeket, és a csinos ruhákat öltözködésben. Nagyon csinos, formás és magas leányzó. Vonzza a tekinteteket.

Jellem: Önálló, szeretne saját erejéből érvényesülni az életben. Hagyománytisztelő, ugyanakkor próbál nyitni a modern világ felé is. Imádja a természetet, a benne élő állatokat, és mélyen elítél minden embert, akik az ő szeretett világa ellen tesznek. Kiváló megfigyelő, de sokszor csak a háttérben figyel meg dolgokat vagy embereket. Társaságban kissé bizonytalan, de igen barátságos, ha az ember jobban megismeri. Sokszor érzi magát kínosan, ha nem tudja értelmezni a manapság már divatosnak számító szleng szavakat, ami gyakran előfordul még mindig vele.

Élettörténet: Rani egy indián férfi és egy indián-koreai asszony gyermeke. Szüleivel együtt a szeminolok közé tartozik, vagyis azok közé, akik magukat csak meg nem hódítottaknak nevezik. Apja az egyik hollywoodi kaszinó tulaja, édesanyja ebben segít urának, ha teheti. Rani gyakran van távol szüleitől, próbál nem a családi vagyonból megélni, hanem saját lábra állni, és őseihez méltóan keményen megdolgozni a sikerért. Folyamatosan költözik, éppen oda, ahová munkája szólítja. Ösztöndíjas egy amerikai hagyományőrző és konzulátusi intézményben. Célja, hogy egyszer konzul lehessen.

Hobby: Természetjárás, tánc

Foglalkozás: Jelenleg ösztöndíjas, konzulnak tanul

Extrák: Rani nevének jelentése királynő. Születésekor apja adta ezt a nevet az újszülött gyermekének, hogy kifejezze mennyire büszke lányára. Párjának egy ázsiai fiút szeretne, mivel inkább hozzájuk vonzódik.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció ()

Engedélyezve: 2010. 07. 04.
2017. 07. 12.

Módosítva: 2017. 07. 11. 23:01:12
Módosította: Saya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).