Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Namazu Shouga 'Sho'
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 21

Külső leírás: Magas, vékony alkat. Szálkás izmok jellemzik, formás teste van, amit jó időben előszeretettel mutogat is. Szereti a vékonyabb nadrágokat, a bőrkabátot, és a fekete színt. Szinte minden cucca fekete, néhol elvétve találhatunk színeket szekrényében, de az is sötét. Bakancs, vagy sportcipő-tornacipő ékesíti lábát, mikor mihez van kedve. Haja borzas és tűzvörös, általában szerte széjjel állnak tincsei, akár a láng csóvái, nagyritkán hátrafésüli, és lenyalja. Szinte rikítóan zöld szemei vannak, amit kontaktlencse segítségével emel ki ilyen ékessé. Fülében rengeteg számtalan karikát hord, van egy orrnyergében is, valamint egy szép kis fém gömb a nyelvében. Tervez több piercinget is, intimebb helyeken. Szereti a kiegészítőket is, pl. szegecses öv, nyakörv, csuklópántok, láncok, olykor gyűrűk, kendők, koponya mintával. Van egy tetoválás a hátán, egy vékony sávban, szép ívben köti össze két lapockáját, egy fekete, gótikus stílusú betűsor, angolul. „ Éld ki a fiatalságod, halálod előtt.”

Jellem: A hátán lévő tetoválás egyik „életcélja” is egyben. Olykor szétszórt, szórakozott jellem, de a barátok számíthatnak rá, főleg ha zenéről van szó. Az iskolát „csak” egy év késéssel végezte el, az utolsó évet kétszer járta meg, mert már akkor a zenének kezdett el hevesen élni. A gitárja a mindene. Van egy Fender márkájú, fekete-fehér mintás gitárja, amit bármikor magánál hord, amikor csak teheti. Szava nem választékos, ami a szívén, az a száján, és baráti körében köztudott, milyen mocskos kis szíve van. Általában barátságos, sőt inkább csak külseje a visszarettentő, belül valójában egy jó fej, laza srác, aki szókimondó. Csajozós dumákban sem az utolsó, sőt még az olykor leghülyébben hangzó dumát is olyan jól tudja előadni, hogy beveszik. Szereti azt, aki vele is őszinte, szinte elvárja az emberektől azt, hogy ők is ilyenek legyenek. A kétszínű embereket vagy elkerüli, vagy keresztbe tesz nekik, és élvezi.

Élettörténet: Átlagos család, átlagos élet, és egy nem túl átlagos baráti kör, fiatalon. Az általános iskolában mindig kiállt magáért, és a gyengébbekért. Sok barátot szedett össze, akik a védelme alatt álltak, a keményebbekkel szemben. Egyszer viszont a túlsó oldalra keveredett, összebarátkozott egy „keményfiúval” aki a saját képére formálta, és vagányságot öltött rá. Gesztenyebarna haja tűzvörös lett, fűzöld szemeit kontaktlencsével tette rikítóvá, új stílust vett fel, de így érzi jól magát. Elég ismert figura. Ha valaki nem is beszélt vele, más kapcsán ismeri, és ha a „Sho” nevet hallja, rögtön tudja kiről is van szó. A zenét középiskola elején ismerte meg, azonnal beleszeretett a gitározásba, és mint kiderült, tehetsége is van hozzá. A dalok nagy részét hallás alapján tanulta meg, tanult kottát, járt szolfézsre, de semmit sem értek, nem jegyzett meg semmit. Még a szüleivel él, van egy húga, akivel változó a kapcsolata, hisz lélekben mindketten kamaszok.

Hobby: gitározás, zene, meditálás: fekve, lehunyt szemmel zenét hallgat, és kiszűri a basszust, majd megjegyzi. Dallamok kitalálása. Haverokkal szórakozás, ivás, bulizás, csajozás.

Foglalkozás: alkalmi munkás, bár főállásnak a zenélést tartja.

Extrák: Több bandában is játszik, általában ott, ahova felkérik. Szeretne saját bandát, de még nem találta meg a megfelelő alanyokat. Nem csak gyakorlottság és tehetség alapján választ, hanem megérzésre. Eddig sajnos nem sikerült. Alkalmi dohányos.

Engedélyezve: 2010. 07. 03.

Módosítva: 2010. 07. 03. 01:08:11
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).