Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Matthew Wayne
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 22

Külső leírás: Rövid szélfutta vöröses barna tincsei keretezik bájos, finom vonású, mégis férfias arcát. Barna szemei a napfény hatására néha vöröses színben játszanak. 175 centijével nem túl feltűnő, de vöröses hajával könnyen kitűnik a tömegből. Szeret elegánsan öltözni, evvel azt a látszatot keltve, hogy fontos és tisztességes ember. „Munkája” miatt muszáj volt megerősödnie, így arányosan kidolgozott a teste.

Jellem: Nagyon makacs és akaratos. Szülein kívül senkinek se fogad szót. Hatalmas szabadság vágya van, és nem tűri jól ha korlátozzák. Nem könnyű ki hozni a sodrából, de ha szabadságáról van szó, könnyen elszakad a cérna. Ezért nem is kedvelték nagyon a főnökei és nehezen talált magának munkát. Ilyenkor kissé durcás, vagy dühös és vadul ragaszkodik elveihez. Igazi hangulat ember Ha nem piszkálják, akkor kedves tud lenni, és hízelgő, De ez csak látszat. Szereti kicsalni a pénz a gazdag sznoboktól, nem kímélve senkit. Bizalmával csak azt tiszteli meg, aki szerinte kiérdemli. Akit meg kedvel sokkal kedvesebb, és barátságosabb tud lenni.

Élettörténet: Már gyerekként is nagyon makacs volt. Nehezen lehetett lekötni a figyelmét, viszont éles eszével sokszor kicselezte osztálytársait, tanárait. Ezért a környezetében lévő emberek nem nagyon kedvelték. Nehezen szerzett barátokat, így magányos volt és mivel csak szüleihez volt kötve, szabadsága egyre nőtt. Szegényes családból származik, ezért döntött úgy, hogy ő megpróbál pénzt keresni, így segítve szüleinek, de a rendes munkához nem igazán fülledt a foga. Szinte hetente rúgták ki munkahelyéről, mert nem ért oda időben, vagy korábban ment el. Ezért más pénzszerzési módhoz folyamodott. 17 éves kora óta fogadássokkal gyűjti a pénzt. Gazdag pénzeszsákokat szúr kis és elérve hogy nála fogadjanak a futam után, vagy előtt – kit milyen veszélyesnek ítél meg – lelép bezsebelve a hatalmas összegeket. Persze ez nem szokott tetszeni a pénzeszsákokat, de szinte mindig megússza, esetleg kisebb sérülésekkel.

Hobby: -

Foglalkozás: minden amiből pénzt lehet csinálni feketén, korlátok nélkül, de általában fogadásokban utazik

Extrák: amikor szülei megtudták, hogy szerzi a pénz elküldték otthonról ezért most egyedül él ** kiskorában tanult valamennyi önvédelmet ** az ágyban is vad és kissé perverz is, bár eddig csak nőkkel volt dolga, a férfiak eszébe se jutottak sőt kicsit viszolyog a gondolattól

Engedélyezve: 2010. 07. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).