Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sofia Dupon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aya-chan

Kor: 140 fizikailag, de 19-nek néz ki.

Külső leírás: Sofi igazán bájos kinézetű hölgyemény. Karcsú, sápatag bőrét még maga a Hold is megirigyeli tőle. Hófehér hosszú haja csak még jobban kiemeli ezt a sápadtságot. Szemei általában kék színűek, de mikor manipulál egy bizonyos illetőt szivárványszínekben pompázik. Mozdulatai kecsesek és néha hivalkodóak. Nem szeret feltűnést kelteni a külsejével, de sok férfi megnézni. Az ilyenek nem nagyon érdeklik. Ruhái általában halvány színűek vagy feketék. De jobban kedveli az egyszerű még is elegáns darabokat. Kezein általában kesztyűt hord, hiszen azok remekül passzolnak a ruháihoz és saját magához is. Csevegni és beszélgetni is könnyed, lágy eleganciával szokott.

Jellem: Elég megosztott személyisége van. Hangulatától függően viselkedik az emberekkel. Érzelmeit illetően nagyon magabiztos. Rögtön észreveszi, ha valaki közeledik felé, és ha a személy neki is tetszik, akkor ő is lépéseket tesz. De ha nem kívánja, a társaságát az kerek perec megmondja az illetőnek. Túlzott őszintesége miatt gyakran áll hadilábon a társasági életben, de ez sosem zavarta. Legbelül tudta, hogyha meg akar kapni valamit, azt meg is kapja, nem szükséges hozzá az, hogy utálják vagy szeressék. Előfordul, hogy kihasznál egyes embereket, ha a szükség úgy hozza. És ha úgy hozza bármilyen követ megmozgat, hogy elérje a célját. De valójában ezek a dolgok csak a külsejét tükrözik és nem a benső énét. Igazság szerint sosem kapott annyi szeretet, ami egy átlagos embernek kijár, ezért olyan amilyen és, azért viselkedik néha feltűnően és hivalkodóan. Ez bizonyítja, hogy szereti, ha figyelnek rá és nem csak egy átlagos nőt látnak benne, hanem egy különleges személyiséget aki, azért tud is valamicskét.

Élettörténet: Sofia második gyermekként jött a világra. Szülei igen nemes grófi családból származnak, ezért mindent, ami hozzátartozik az etiketthez: társalgás, helyes beszéd, táncolás, teázás, illem és egyebek, meg kellett tanulnia már kiskorában. Nővére sosem bírta el ezt a súlyt, ezért megszökött egy szeretőjével. Ez igen nagy foltot ejtett a család eddig tiszta életén és, hogy ezt a csorbát kiköszörüljék Sofira szállt minden felelősség. Úgymond neki kellett rendbe hoznia ezt az apró részletet. Szülei egyre jobban és jobban kezdték szeretni őt, ám néhány éve rájött, hogy valójában nem őt magát szeretik, hanem a tökéletes felszínt, amit az embereknek mutat. Ez nagyon rosszul érintette, ezért elkezdett olyan életet élni, ami kicsit eltér a megszokottól. Olyan életet, amiben örömét leli, és nem csak az számít, hogy ki báró vagy gróf és, hogy hogyan tud csevegni vele. Jelleme tüzesebb, szenvedélyesebb lett, de azért megtartott néhány jó tulajdonságot is régi énjéből.

Hobby: Új dolgok megismerése, férfiak elcsábítása és cicájával való sétálgatás az erdőben.

Foglalkozás: Kezdő írónő, eddig egy könyve jelent meg álnéven, amely a férfiak valódi énjét írja le.

Extrák: Van egyfajta manipuláló képesség. Ha mélyen belenéz, valaki szemébe rá tudja kényszeríteni az akaratát. Ilyenkor a szeme szivárványszínekben csillog. Valamint nagyon fél a pókoktól, kígyóktól és az effajta állatkáktól. Macska párti.

Engedélyezve: 2010. 07. 01.
2010. 10. 21.

Módosítva: 2012. 12. 16. 14:30:48
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).