Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Seichi Endo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kai

Kor: 23

Külső leírás: Angyalszépségű arca van és ezt még felülmúlja ibolyaszínű szemei. Ha valaki meglátja az utcán képtelenség levenni róla a szemét. Nyaka közepéig érő fekete lilás árnyalatú haja keretezi férfias arcát. Magas úgy 178cm és ehhez párosul vékony alkata. Modellként imád divatosan öltözködni. Általában elegánsan öltözködik azaz ing aminek felső két gombja nincs begombolva és egy meglazított nyakkendő azonnal visítozó lányokat vonz maga után. Otthon kényelmesebb ruhába bújik, csak egy boxer vagy maximum egy nadrág és ennyivel elintézi.

Jellem: Határozottságáról és kisugárzásáról azonnal azt gondolnád, hogy egoista és beképzelt. Ez egyáltalán nem így van. Modell ellenére nagyon kedves személyisége van és szívesen segít ha gond van. Ám ezt az oldalát csak barátainak és közeli ismerőseinek mutatja meg. Nehéz elnyerni a bizalmát viszont könnyen elveszítheted. Ha bunkó módon viselkednek vele más sem várjon kedvesebbet tőle. Lágy tekintete pillanatok alatt tud metsző jéggé változni.

Élettörténet: Sapporoban született egyedüli gyerekként. Szülei óvó szeretettel nevelték fel. A modellpályára 17 évesen lépett mikor felfigyeltek rá. Szülei mindenben támogatták így biztos háttér állt mögötte és áll még ma is. Családja tudja, hogy meleg és elfogadja ezt. Nagyon szoros kapcsolatot ápol az unokatestvérével akibe amúgy fülig szerelmes de az égvilágon semmiért sem akarná ezt elmondani neki. Így éjszakánként mindig van neki egy szeretője akivel csillapítani tudja egyre hatalmasodó vágyát amit egyre nehezebben nyom el.

Hobby: zene hallgatás

Foglalkozás: modell

Extrák: Meleg és ezt nyíltan felvállalja ennek ellenére ez senkinek nem szúrja a szemét sőt bátornak nézik és sokaknak példaképe ezáltal.

Engedélyezve: 2010. 06. 25.
2012. 10. 31.

Módosítva: 2012. 10. 31. 11:03:24
Módosította: Kai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).