Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sadawa Naoki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hachi_ko

Kor: 18

Külső leírás: Vállig érő szőke haja van, ami remekül kiemeli, gyönyörű égkék szemeit. Bőre kissé sápadt.Teste karcsú és egy kicsit kisportolt Ruházata, igen laza jobban szereti a sima rövidújjút, de alkalmanként újjatlant is szívesen felvesz. Álltalában farmernadrágot visel. De nem veti meg olykor az elegáns öltözéket sem.

Jellem: Nagyon makacs személyiség. Ha valaki parancsolni akar neki, azzal azonnal szembeszál, bárki is legyen az, kivéve a szüleit, akiket mindenkinél jobban szeret. Nem ismeri azt a szót hogy: Tilos. Igazi lázadó egyéniség, de ugynakkor kedves is. A barátait igencsak megbecsüli, és bármit képes megtenni értük.

Élettörténet: Egy átlagos családból származik, nincs se több, se kevesebb pénze, mint egy átlagos embernek. Szeretett szüleivel él egy háztartásban, akik mindent megtesznek szeretett fiúknak. Egy igen drága Gimnáziumba iratták Naokit, ahol zene és sport szakon van. Ezért, hogy fizetni tudják a gimit, van hogy alkalmanként Naoki is elmegy dolgozni, hogy szüleit ezzel is segítse. Nagyon tehetséges mind a zenében, mind a sportban. Remekül tud, gitározni és zongorázni. Imád focizni és teniszezni. Az iskolában eleinte, nem igazán jött ki a diák társaival, mivel igen lázadó típus és a tanároknak is gyakran visszaszólt. Ezért volt már olyan is, hogy majdnem kicsapták, de szülei megoldották az ügyet, így továbbra is az iskolában maradhatott.

Hobby: Foci, tenisz, gitározás.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: ----

Engedélyezve: 2010. 06. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).