Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Belphegor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: Ismeretlen.

Külső leírás: Mikor megjelenik előtted, még a vér is megszűnik az ereidben keringeni. Lenyűgöző látvány, és ha egyszer megpillantod, a kép szinte beleég a retinádba, örökre emlékezni fogsz rá. Belphegor két méter magas, a teste pedig tökéletes. Hosszú, erős lábai vannak, melyeken mindig magabiztosan lépked, kemény, formás feneke, kockás hasa és izmos mellkasa, illetve karja. Egyszóval egy adonisz. Robusztus, masszív testalkata van, mozdulatai ennek ellenére mégsem suták, sőt, mondhatni kecsesek. Tökéletesen tudja kezelni ezt a hatalmas, erős testet, uralja minden egyes porcikáját. Imádja is mutogatni magát, ugyanis ruházata nem áll másból, mint egy lenge, fekete selyemből, amit a dereka köré csavart és egy lenyűgöző páncélból, amit a jobb karján visel. A tömör ezüstből készült anyag hihetetlenül kidolgozott, lélegzetelállítóan gyönyörű. Bevonja az egész vállát és végig a karját, egészen az ujja hegyéig. Harc során nagy hasznát veszi, máskor nem is viseli.Gyönyörű, napbarnított bőrén semmi hiba nincs, még egy árva karcolás sem, ami meglepő, tekintve izgalmas, vad életét. A kezei különlegesek, ugyanis az alkarjától indulva a bőre fokozatosan vörösödni kezd, akárha vérben áztatta volna, és hosszú, hegyes, szintén vörös karmokban végződnek. Harc esetén veszélyes fegyvernek számítanak, de máskor nem kell félni tőlük, mert kitűnően bánik velük. Testének szépségét arca teszi teljessé, ugyanis Belphegor kivételesen jóképű démon, markáns, férfias vonásokkal. Az álla kissé szögletes, az állkapcsa markáns. Ajkai teltek, rendkívül puhák, szinte csókra csábítanak. Az orra egyenes, akár egy arisztokratának, előkelő megjelenést kölcsönös neki. A szemei pedig... a szemei szinte izzanak, és ha elkapod a tekintetét, örökre a rabja leszel. Vékony vágású, mélyen ülő szemei vannak. A pupillája fekete, akár a legsötétebb éjszaka, szinte elnyel, a többi része pedig vörös, mintha vérben úszna a pillantása. Hátborzongató és egyben lenyűgöző látvány. Továbbá bal szeme körül egy igazán érdekes, nonfiguratív tetoválás található, vörös tintával. Szemöldöke férfiasan vastag, fekete színű és mindig összehúzza, talán megszokásból is, ezzel azt a hatást keltve, mintha mindig dühös lenne. Fülei kissé hegyesek, bal fülcimpájában pedig egy ezüstkarikát, és egy szintén ezüst függőt visel. A haja vérvörös, leér egészen a combjáig. Mindig csapzott, szinte csak úgy kavarog körülötte. Összességében egy hihetetlenül szexi, mégis vad férfit láthatunk, aki első ránézésre úgy a harmincas évei elején járhat.

Jellem: Belphegor maga a megtestesült romlottság. Tömény gonoszságból gyúrták össze. A velejéig romlott, és ezt nem szégyelli. A természete egyszerűen elviselhetetlen, az őrületbe, sőt, a halálba kergeti a körülötte lévőket. Mindig vad, csak a saját feje után megy, senkire és semmire nem hallgat. Sokszor szinte fejjel rohan a falnak. Ebből már sokszor származott kára, de a vereséget is emelt fővel, büszkén viseli. Mindezek ellenére pedig nem tanul a hibáiból, képes akárhányszor belelépni ugyanabba a csapdába. Továbbá hihetetlenül forró fejű és hirtelen haragú. Akármin fel tudja kapni a vizet, olyankor pedig határok nélkül tombol, tör és zúz, senkire és semmire nincs tekintettel. Ilyenkor egyenesen életveszélyes és jobb elkerülni, ha az ember nem akar elpatkolni. Viszont ebből a szempontból kiismerhetetlen, ugyanis van, hogy a legapróbb dolgoktól elveszti a fejét és őrjöngeni kezd, máskor pedig a legnagyobb hülyeségen is csak jókedvűen röhög. Talán a hangulatától függ, mennyire ingerlékeny. Na és persze nem utolsó sorban hihetetlenül kéjenc. A szex szinte már a lételeme, képtelen meglenni nélküle. Vevő minden pajzánságra, szinte nincs olyan dolog, amit ne próbált volna. Perverzsége nem ismer határokat. Volt már nővel, férfival, szinte mindenféle varázslénnyel, volt alul, felül, kipróbálta a szado-mazot, mindenféle segédeszközt... egyszóval egy igazi perverzzel van dolgunk. Mostanában inkább a saját neme felé orientálódik, a nőkbe beleunt. És különös módon az olyan fiúcskák vonzzák, akik erősebbek nála, akik kordában tudják tartani és megnevelni kicsit. Továbbá Belphegor a velejéig romlott. Démonhoz mérten rendkívül gonosz. Senkit és semmit nem képes sajnálni és élvezi, ha rossz dolgok történnek a körülötte lévőkkel. Őszintén begerjeszti a vér és a fájdalmas sikolyok, gyönyört lel a hatalmas természeti katasztrófákban és balesetekben. Egyszerűen vonzza a halál édes illata. Ahol friss hulla van, ott ő is biztos fellelhető. Sokszor ha unatkozik, ő maga is képes kisebb baleseteket előidézni és élvezkedni az áldozatok halálhörgésében. Szóval ő egy igazi démon, és embernek kell lennie a talpán, aki képes elviselni kicsapongó személyiségét...

Élettörténet: Belphegor tömény gonoszságból született évezredekkel ezelőtt. Mikor Lucifer követőivel letaszíttatott a Mennyekből, a Sötétség Hercege démonokat kezdett toborozni, hogy bővítse a seregét. De még alattvalóihoz csatlakozó kóbor lények száma sem volt elegendő, ezért hát fogta a világban terjengő tömény gonoszságot, s azt összegyúrva még több követőt alkotott. Így született Belphegor is. Lucifer adott neki életet, amiért pedig már a kezdetektől hűséggel és engedelmességgel viseltetett iránta. Viszont ahogy teltek az évszázadok, Belphegor kezdett beleunni feladataiba. Látástól vakulásig csak a földön tévelygő bűnös lelkeket kellett hajkurásznia, amihez nem igazán fűlött a foga. Ezért egy alkalommal fogta magát, és lelépett. Mivel Belphegor nem tartozott a leghatalmasabb démonok közé, Lucifer eltekintett a dolog felett. Így démonunk fel tudott szökni a földre, az emberek és varázslények közé, hogy ott múlassa tovább az időt és szórakozzon egy örökkévalóságon át. Azóta hobbijainak él, embereket csábít a bűnbe és falja fel lelküket és kiéli perverzségét. Már évezredek óta itt tengeti napjait, de még mindig vigyáznia kell, ugyanis ha nála erősebb démonnal fut össze, az rendszerint megpróbálja eltenni láb alól. Közben be is illeszkedett. Szerzett magának egy kényelmes lakást egy rossz hírű környéken és pénzért bárkit képes megölni. Egy igazi erkölcstelen hóhér lett belőle. Híres a diszkréciójáról és a tiszta munkáról, sosem hagy maga után nyomokat és a hosszú évszázadok alatt még egyik megbízójáról sem szivárogtatott ki információkat.

Hobby: Balesetek okozása, szex.

Foglalkozás: Démon.

Extrák: --- seme --- iszik és dohányzik, elég erősen, mégsem képes sosem lerészegedni és a betegségek is messzire elkerülik --- prince albertje van --- civilben is csak fekete ruhákat hord --- rendkívül mély, selymes hangja van, szinte benedvesedik tőle az ember alsója --- jártas a fekete mágiában és tudja irányítani a tüzet --- nem a leggyengébb démonok közé tartozik, de nem is a legerősebbek közé ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 05. 26.
2018. 08. 05.

Módosítva: 2018. 08. 05. 20:36:51
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).