Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gwendolyn
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nejicica

Kor: 25

Külső leírás: Haja ébenfekete amiben hófehér hajszálak vannak természeten nem az őszülés képpen. Fekete hatalmas szempillák, szépen ívelt szemöldök, szeme mint két drágakő. Csókos ajkak, hibátlan bőr. Teste fittségével nem nagyon foglalkozik mivel vonalait mindig tartja. Szereti a kimutatós és feszes ruhákat. Imádja a lakkozott fekete magassarkú csizmákat, szinte mindig azt hord. Legtöbbször a fekete az ő színe. Nem szereti túlzásba vinni az ékszereket. Telt keblei, keskeny dereka és formás csípője vaj. Végtagjai gyönyörű hosszúak.

Jellem: Kedves és huncut. Szereti ugratni az embereket és mindig mosolyogni. Mindenkivel játszik, nem vesz komolyan semmit. Mindent megoszt mindenkivel. Nagyon laza és okos. Természetesen mint minden nő ő sem szereti a bogarakat. Szívesen keveri magát veszélybe, szinte a lételeme. Szeret mindent kipróbálni de ételek terén csak a megszokottakat eszi. Védi a körülötte lévőket és mindig ad mindenkinek egy második esélyt. Nagyon gyanakvó és kicsit üldözésmániája van. Azt mondják skizofrén de ő ezt nem így gondolja, de jót mulat azokon akik ezt mondják.

Élettörténet: Szüleit követve ő is beállt hogy az államnak szolgáljon. Először rendőr volt majd ügynöknek állt be. Gyakran biztonsági rendszerek kipróbálásához hívják hogy be tud e törni de a legtöbbször veszélyes fegyencek búvóhelyét keresi meg majd fogja el áldozatát ha az a feladat ki is végzi.

Hobby: A munkája a hobbija, szinte minden idejét leköti a kutatás de ha van egy kis ideje vagy alszik, moziban van, esetleg két kedvenc pisztolyát tisztítja.

Foglalkozás: Titkos ügynök.

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 06. 22.

Módosítva: 2010. 06. 22. 14:39:05
Módosította: Nejicica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).