Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nisroch
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: több ezer éves

Külső leírás: Magas, robosztus alak. Tudja méreteit változtatni, de ha a Földön tengődik, és portyázik, még akkor is szeret magasabb lenni náluk, felsőbbrendű kisugárzást árasztani. Haja hófehér, és lágyan omlik vállaira, hátára, eltakarva jelét. A démon jele a hátán fekszik, egy hatalmas nonfiguratív fekete tetoválásnak tűnik, egészen tarkójáig felnyúlik, hosszú haja általában eltakarja. Nagyon izmos, bármelyik ember azt mondaná, hogy rendszeres testépítő. Szarvai csak akkor látszanak, ha legyengül és feltörik a varázs, ami elrejti eredeti valóját. Arca szinte angyali, sőt kifejezetten helyes, sokan meg is csodálják. Eredeti alakjában szeme rikító vörös színben pompázik, szeme körül árnyék jelenik meg, ezzel is kiemelve a rideg tekintetet. Ha emberi alakban van, szemei jég kék színűek, ugyan olyan ridegek. Szereti a bőr ruhákat, a szűkebb fekete cuccokat, amikben mutathatja izmait, akár télen is képes kivágottabb ruhákat hordani. A kiegészítők sem állnak tőle távol, persze csak derék alatt. Szegecses övek, láncok, néha egy-egy kis csont fűzér, piercingek. Arcát kegyetlen mosoly, vagy vigyor uralja általában, de ha nincs jókedvében, akkor csak egyszerűen kifejezéstelen.

Jellem: A félelem számára ismeretlen fogalom. Vannak felette álló démon lények, de ezeket messzire elkerüli, hisz megvan a magához való esze. Türelme nem határtalan, véges, mint az emberi lét, de emellett sokáig kiterjed, nem rohan fejjel a falnak. Logikus és számító, igazi dög tud lenni, ha megkívánja, de ha célja elérése érdekében nyájasnak kell lenni, az sem áll távol tőle, főleg ha emberekről van szó. Szadista vonások csak akkor jönnek elő nála, ha azt a tápláléknak való emberi lény megköveteli. Alapjában véve nem gonosz, hanem alkalmazkodik az emberek alap, azaz bennük rejtőző jelleméhez. A megszállás, fejben olvasás számára gyerekjáték, ezért a legrejtettebb vágyakat is képes teljesíteni, persze mint mindennek, ennek is ára van. Olyan akár az emberi természet. Szeszélyes, kiszámíthatatlan ugyan akkor kiismerhető. Kapzsisága csak az életben maradása végett van, az őszinte kedvesség messze áll tőle, nem is ismeri. Nem szeret társulni, magának való.

Élettörténet: A fejlődés, és a gonoszság szülötte. Azon emberek saját és önző céljaiból született, ami az emberiség fejlődését támasztotta alá. Több ezer éve él, létezik, és táplálkozik. Általában a Földön jár, szabad átjárása van a Föld és Pokol között, mivel nem teljesen gonosz démon. Önkényesen pusztít, saját megítélés alapján, nem pedig ész nélkül, ezért részesül ebben a kegyben. Az emberek között egy teljesen névtelen alak, aki az éjszakákat járja, betér egy-egy szórakozó helyre minden féle rendszeresség nélkül, és sorra „csábítja” magához azokat, akikből táplálkozik majd, azaz energiát szív. Sokan energia vámpíroknak hívják őket, pletykákban élő lények. A modern technika sosem áll tőle távol, de csak akkor használja, ha muszáj.

Hobby: szex, amit a hobby mellett az életben maradás céljában űz, de ezt mindig megfűszerezi, hogy ne legyen unalmas és monoton.

Foglalkozás: démon

Extrák: Ereje sokfelé kiterjed. Szeretkezéssel szívja el az emberek energiáját, képes elrejteni démon alakját. Tud tudatban kutatni, módosítani, megszállni, gyógyítani is akár. De nem tud befolyásolni. Erre használja a logikáját, amivel becserkészi áldozatait, de csak azokat öli meg, akik – szerinte – nem érdemlik meg az életet.

Engedélyezve: 2010. 06. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).