Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Liam
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Fajtájához képest viszonylag nagy termetű, de legalább annyira kecses és gyönyörű is. Könnyedén mozog, minden lépése olyan, mintha épp táncolna. Hosszú, világosbarna haja legtöbbször egy vastag fonatba verdesi vállait, így elkerüli hogy bármelyik ágba belegabalyodjon. Mohazöld szemei játékosan csillognak a finom vonású arcból. Kerüli ruhákat, mert azok is csak gátolják szabadságában. Ennek hála bárki megcsodálhatja gyönyörű alakját, és puha bőrét.

Jellem: Magányos, csendes fiú, akinek a természet az egyetlen társasága. Legfontosabbak számára az állatok, akikkel minden problémáját megosztja, akikről gondoskodik. Jól ismeri az erdőket, a növényeket, így pontosan tudja mi mérgező, és mit használhat akár gyógyításra is. Ideje nagy részét a lombok közt tölti, de ha teheti, csak átengedi magát a felhőtlen boldogságnak és játéknak. Nem tudná átvészelni a négy fal közti életet. Ártatlan, kedves lény, kivéve ha ártanak szeretett állatainak. Olyankor makacs kis pukkanccsá változik. Képtelen elviselni azokat az élelőnyéket, akik másnak ártanak. Nem érti hogyan lehet erre képes bárki.

Élettörténet: Családját egy sok-sok évvel korábbi mészárlásban vesztette el. Akkor még fiatal volt, így nem sok mindenre emlékszik. Csupán a véletlennek köszönheti életét. Magányában a természetbe temetkezett, ám a boldog időszakok nem tartottak sokáig. Az erősebb lények hódítási vágya és kapzsisága erdőből, erdőbe űzte. Egészen mostani lakhelyéig. Leggyakrabban állatokkal beszélget, de hogy ne felejtse el saját nyelvét se, gyakran beszél magában. Tudja, hogy már csak kevesen vannak, így már föladta a reményt, hogy valaha újra találkozzon hozzá hasonlókkal.

Hobby: Kergetőzés az állatokkal, gyógynövények gyűjtögetése.

Foglalkozás: -

Extrák: Veszély esetén hangtalanul, észrevétlenül, szinte kísértet módjára képes haladni a fák között. Kizárólag gyümölcsöket eszik.

Engedélyezve: 2010. 06. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).