Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Joseph Ward
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Középmagas termetű, pontosan egy magas ikertestvérével. Hozzá hasonlóan, viszonylag rövid, fekete haja van, hajtincsei pont szemöldökét érik el, szinte mindig eltakarja homlokát. Szemei feketék, mandulavágásúak, és sok érzelmet rejtenek. Tud szigorúan is tekinteni a haragosokra, és kedvesen, lágyan azokra, akiket kedvel. Szereti az egyedinek mondható, vagy laza öltözködést, például a sötét pólót világos inggel, és farmerral, stb. Testalkata talán picit izmosabb a testvérénél, mert valamivel többet sportol.

Jellem: Ő az erősebbik jellem kettejük közül. Barátságos, és vidám, de ha kell bármikor, bárkitől és bárhogyan megvédi „öccsét”. Sok közös barátjuk van, általában mindenhova együtt járnak. Már jó pár éve, amikor elkezdtek serdülni, egy új érzés kezdett kialakulni benne testvére iránt, amit az óta magában tartogat. Nem egyszerű testvéri szeretet, sokkal több annál, de senkinek nem meri elmondani, hisz a saját ikertestvéréről van szó. Megnyugszik a közelében, - ugyanakkor egyre nehezebben türtőzteti magát- és talán ő az egyetlen a szülein kívül, aki hatni tud rá, vagy visszafogni. Mindig együtt tanulnak, és segítenek egymásnak. Joseph biológiából gyengébb, így testvére általában abból segít neki gyakorolni.

Élettörténet: Csendes, kisebb városba születtek. Kertvárosi területen élnek, az iskolájuk is csak pár buszmegállónyira van tőlük. Átlagosnak tűnő, hétköznapi családban élnek, és ők az „egyetlen gyerekek”. Már általános iskolában kezdett jellemük kettéválni, és egyre többen meg tudták őket különböztetni. Nagy népszerűségnek örvendenek, hisz a környéken ők az egyetlen ikrek, ráadásul nagyon jó a testvéri kapcsolatuk, néha van, hogy teljesen véletlenül, ugyan azt mondják egyszerre. Egy öt éves gimnáziumban tanulnak, még van egy évük hátra érettségiig. Szüleik nem engedik, hogy gyermekeik bármiben is hiányt szenvedjenek, de ezen az úton nem csak ők, hanem a többi rokon is jár. Igaz, hogy mindenük megvan, még sincsenek elszállva maguktól, s legtöbbször visszautasítják arra hivatkozva, hogy nekik csak szeretetre van szükségük, amit meg is kapnak.

Hobby: suliban foci, vagy bármilyen más sport, szeret úszni, de csak ritkán szokott. Sokszor csak ül, és merengve figyeli testvérét.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 06. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).