Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Joshua Ward
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 18

Külső leírás: Hófehér, formás arcát éjfekete, selymes tincsek keretezik. Szemei gesztenye barnák, mindig vidáman csillognak, szempillái hosszúak, nőiesek. Ajkai mint a frissen nyílt cseresznye virág szirmai, gyönyörűek. Alakja nőiesen karcsú, bőre egész testén illatos, puha és hófehér. Ujjai hosszúak, kecsesek, mindent óvatosan érint/fog meg. Szívesen hordja bátyja ingeit azzal az indokkal, hogy érződik rajtuk bátyja finom illata, ami őt megnyugtatja, de egyébként ruhákban nem válogatós, és minden gyönyörűen áll rajta.

Jellem: Nagyon vidám személyiség, a legapróbb dolgoknak is nagyon tud örülni. Jó hangulata egész lényéből sugárzik, és ezért átragad a körülötte lévőkre is. Mindennél jobban szereti a hazugságokat, ha elhitetik vele, hogy a való élet porcukor és epertorta, és hogy minden fényben úszik, nincsenek árnyak. Néha magával is elhiteti, hogy amit látott vagy érzett, az szimplán félreértés, semmi több, és utána ismét minden visszaváltozik vattacukorrá. Egyszerű jellem, könnyű megtéveszteni, befolyásolni, összetörni, vagy összezavarni. Bátyja minden külső hatástól megvédi, hogy ilyenekre ne kerüljön sor. Okos, de nem szeret sokat töprengeni a dolgokon, és nagyon segítőkész. Mindenkinek segít abban, amiben csak tud, főként bátyjának, aki nagyon is rászorul. Sokszor olyan naiv, hogy azt hiszi pár szóval megold mindent, vagy egyszerűen észre sem veszi ha a másiknak rossz, ha a másiknak fáj. Eléggé énközpontú, bár ő ezt észre sem veszi, és teljes szívével, lelkével mindenkinek jót akar. Nagyon szeret rajzolni, mert nagyon szeret játszani a saját türelmével, de egyetlen gy befejezett műve sincsen, habár nagyon tehetséges. Odavan a virágokért, imádja őket, mint ahogy az élénk színeket is. A környezetében élők szerint egyszerűen csak imádni való. Mindig mosolyog, és ha mégis szomorú, akkor azt rajzolásban éli ki. Valahol belül pontosan tudj, hogy nem csak tündérek, hanem démonok is léteznek, és ez néha általános jelleme elé kúszik, hiába próbálja elfojtani. Ilyenkor zárkózottá válik, töprengővé, kissé összetörté, de hamar túl van rajta. Nem teljesen boldog, mert nincsenek céljai, tervei a jövővel kapcsolatban. Nincs semmi amiért érdemes lenne belegondolnia a jövőbe.

Élettörténet: Csendes, kisebb városba születtek. Kertvárosi területen élnek, az iskolájuk is csak pár buszmegállónyira van tőlük. Átlagosnak tűnő, hétköznapi családban élnek, és ők az „egyetlen gyerekek”. Már általános iskolában kezdett jellemük kettéválni, és egyre többen meg tudták őket különböztetni. Nagy népszerűségnek örvendenek, hisz a környéken ők az egyetlen ikrek, ráadásul nagyon jó a testvéri kapcsolatuk, néha van, hogy teljesen véletlenül, ugyan azt mondják egyszerre. Egy öt éves gimnáziumban tanulnak, még van egy évük hátra érettségiig. Szüleik nem engedik, hogy gyermekeik bármiben is hiányt szenvedjenek, de ezen az úton nem csak ők, hanem a többi rokon is jár. Igaz, hogy mindenük megvan, még sincsenek elszállva maguktól, s legtöbbször visszautasítják arra hivatkozva, hogy nekik csak szeretetre van szükségük, amit meg is kapnak.

Hobby: Rajzolás, festés, virágokban gyönyörködés

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 10. 13.
2010. 10. 17.

Módosítva: 2012. 05. 27. 14:04:34
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).