Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jonathan Eaton
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nanami Hyuugachi

Kor: 24

Külső leírás: Frufrus, fekete haja van, mely egyik szemét mindig eltakarja és egészen a tarkója aljáig ér. Bár hátul rövid, elől meghagyta hosszabbra nőni. Fekete hajába szőkés fehéres melír csíkokat rakatott, mert egyik filmje így kívánta, de megtetszett neki és így hagyta. Kék igéző szemét fekete szemceruzával húzza ki, még akkor is, ha nincs forgatáson. De ennél több sminket nem hajlandó magára kenni. Magas, 194 cm és úgy 90 kiló körül mozog, mivel képes napok alatt látványosan hízni és ugyanúgy látványosan lefogyni. Ő tipikusan az az ember, aki kénye kedve szerint alakítja a testét. Izmosodik, szálkásodik, hízik, lefogy, egyszóval bármi, amit kér a filmszerep, amit elvállalt. Ruháira leginkább a fekete szín, az egyszerűség jellemző. Szereti az ingeket, pólókat, farmert, vászon nadrág vagy épp a bőr cuccok.

Jellem: Színész, tehát profin meg játssza az érzelmeket, a reakciókat egyszóval mindent, amit el lehet játszani. Legalábbis annak, aki nem ismeri őt közelebbről. Ami alatt azt értem, hogy sokat beszélgettek, és kicsit közelebb kerültek egymáshoz, mint puszta idegenek. Annak az embernek, akit ismer és a barátjának tart, azzal kedves, mosolygós, vidám lélek, de az igazi szomorúságot meglátják a szemében akkor is, ha megpróbálja elrejteni, akármennyire jó színész is ő. Kitartó és határozott jellem, és nem sokszor lehet elbizonytalanítani, de ha sikerül, akkor nagyon bizonytalan lesz. Még azt is megkérdőjelezi, hogy fiúnak, vagy lánynak született. Optimista jellem, de ha ez átcsap negatívba, akkor futás, mert képes törni-zúzni. Sokszor vannak rémálmai, de erről senkinek sem beszél. Viszont másnap ingerültebb és sokkal agresszívabb az emberekkel.

Élettörténet: Május végén született, vagyis tavaszi gyerek, ezért is rajong a tavaszért annyira. Szóval, anyja könyvtáros, apja pedig szabadúszó rajzoló mester. A könyvtáros anya miatt sokszor járt könyvtárba, már egész pici kora óta. Azóta is szereti a könyveket. Rajz mester apja pedig sokat kivitte rajzolni a parkba, erdőbe vagy akár egy tér közepére, hogy megtanítsa rajzolni. Nos ez egészen addig ment, amíg megtanult rajzolni és nem is rosszul. Ennek ellenére, amikor felkerült felső tagozatba, belépett az iskolai dráma csoportba. Szeretett színészkedni és végtelenségig élvezett mások karakterébe bújni. Eldőlt a kérdés, hogy színész lesz. Mivel a szülők egyedüli gyermeke, így mindenben támogatták és támogatják őt. Mivel szülei látták rajta, hogy mi a helyzet a színészkedéssel és vele, ahogy hallottak egy meghallgatásról, már vitték el is vitték őt oda. Sokszor próbálkoztak, mire tényleg beválasztották egy gyerekfilmbe, amibe egy nagyobb testvért kellett alakítania. De hát majdnem mindenki alul kezdi a ranglétrán. Egyre feljebb és feljebb jutott, egészen addig, hogy a legkeresettebb fiatal férfi színész lett. Nem sok olyan színész csemete van, aki rendszeresen tartja a kapcsolatot a szüleivel, és a nyilvánosság előtt mutatkozzon velük. Ő mégis megteszi és büszkén vállalja, hogy kicsodák a szülei.

Hobby: Ha van szabadideje, akkor olvasás, rajzolás, zenehallgatás.

Foglalkozás: Színész

Extrák: A kép az egyik filmjéből van. ** Egyszer Oscar-díjra jelölték a Lélek vihara című filmben nyújtott alakításáért. * A film egy fiatal srác életét mutatja be, ha találkozik a droggal, az alkohollal, vagy épp az alvilággal. Minden egy bulival kezdődik, de mikor a mosdóba megy, hogy kiszellőztesse a fejét, valaki a tükörre ír egy kérdést. Melyik út? Agyalni kezd és számba veszi a lehetőségeket. Az agyában lejátszódnak a azok a jelenetek, hogy milyen élete lesz akkor, ha itt marad és drogozik, alkoholizál, vagy ha találkozik valamilyen alvilági fejessel és csatlakozik hozzá. Vagy mi lesz akkor, ha kimegy erről a helyről és nem jár többé bulizni. A végén persze ezt az utat választja, és normális élete lesz. Viszont az akkori barátait elveszti. * Sajnos nem kapta meg, de azon dolgozik, hogy a kezébe tarthassa azt a kis aranyszobrocskát. Úgyis mondhatjuk, ez az ő álma. ** Kedvenc évszaka a tavasz, de elmegy még a nyár is. A másik kettőt nem szereti. ** Kedvenc itala a kókusztejes banánturmix, amiből minden reggel megiszik egy pohárral, hogy jól induljon a napja. ** Nem szereti a véres húst, a padlizsánt és a sütőtököt. ** Foglalt!

Képinfo: Nem tudom kié, de nem az enyém, csak illusztrációként használom. ()

Engedélyezve: 2010. 06. 10.
2013. 07. 16.

Módosítva: 2013. 07. 15. 23:54:07
Módosította: Nanami Hyuugachi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).