Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Craven Fala
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darky

Kor: pontosan 1327 év

Külső leírás: Külsejében a lehető legmesszebb áll az átlagostól. Akárhol megjelenik ott feltűnést kelt, más vámpírok és természetfeletti lények számára szinte sugározza azt a hatalmas erőt amit hosszú élete során megszerzett, de a rá fogékony emberek is érzik ezt a jelenlétében. Hosszú ezüst csillogású tincsei a derekáig érnek, ezenkívül hihetetlenül kék szemekkel rendelkezik, amikkel azonban tud nagyon félelmetesen is nézni. Porcelánfehér bőre jéghideg márvány érzetét kelti, kivéve vérivás után, mert akkor felmelegszik. Finoman izmolt teste ellenére hatalmas ereje van, egy többemeletes házat is össze tudna zúzni, puszta kézzel. Magas alakját egyik ruha sem rejti el túlzottan, de nem is igyekszik titkolni semmit.

Jellem: Régimódi, kissé vadállatias elveket vall, annak ellenére hogy próbálja életét a XXI. századben élni. Gonosznak tűnhet, ám csupán azokat a szabályokat tartja be, amiket a világ egyik legöregebb vámpírjaként, rajta kívül nem sokan ismernek. Magabiztos, nem tűr ellentmondást. Megkapja amit akar, kerül amibe kerül. Nem szereti ha imádják, ezért kerüli azoknak a társaságát akik csak hatalmat adó vére vagy ereje miatt vonzódnak hozzá. Aki viszont felkelti az érdeklődését, azt ő követi és meg is szerzi, mindenáron.

Élettörténet: Születésére nem emlékszik, viszont a végigélt több mint ezer évről vannak emlékei. Vámpírnak született, hogy hogyan, senki sem tudja. Élete során számosszor ítélték halálra, de megölni egyszer sem tudták. A hosszú évek kiölték belőle az érzelmeket, manapság már csak a vágyba szerelmes, és azok iránt érez kíváncsiságot, akik felkeltik a figyelmét valahogyan. Tudása egy régi könyvtáréval azonos, beszéli a föld majdnem összes nyelvét, és mivel nincs szüksége alvásra, könnyen megtanul bármit. A modern technika vívmányait nem szívleli, és kerüli ha teheti. Harapása olyan kéjt okoz, amibe akár képesek is belehalni az emberek, ha túlságosan átadják magukat neki. Idős kora ellenére még sosem hozott létre vámpírt, fél tőle mit alkotna, hogy egy zavarodott, gyilkos szörnyet szabadítana a világra, akinek hatalmas ereje van. Évekig élt egy múzeum alagsorában rejtőzködve, manapság inkább azonban egy régi kúriát bérel, éjszaka pedig az utcákat járja, ahogy a régi időkben. Szemmel és kordában tartja a város vámpírjait, ha kell, és hogy ne unatkozzon, prédákat keres. Ha olyan kedve van, magához édesgeti kiszemeltjét, máskor kíméletlenül lecsap rá.

Hobby: régi lemezek hallgatása, zongora, éjszakai séták, sakk

Foglalkozás: -

Extrák: Az alacsonyabb rendű vámpírokkal ellentétben, ő teljesen képes uralmi a vérszomját, tetszése szerint változtatja aztis, milyen érzéseket kelt az emberekben, ha akarja megteheti hogy akár egy érintésétől üvöltsön valaki, a kíntól vagy a gyönyörtől. Rendkívül kíváncsi, ami már sokszor bajba keverte, de ennek ellenére idős korára sem tud erről leszokni. Érdekli minden ami különös, ami eltér a megszokottól.

Engedélyezve: 2010. 06. 09.
2010. 07. 12.

Módosítva: 2010. 08. 30. 14:55:04
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).