Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damno
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Konancica

Kor: 25

Külső leírás: Magas, vékony testalkatú, de fejlett izmokkal rendelkező férfi. Középhosszú fekete a haja kisebb-nagyobb arányban belelóg citromsárgás árnyalatú szemeibe, amik kissé macskás külsőt kölcsönöznek tekintetének. Fülében egyszerűbb pontfülbevalók találhatóak, testét egy tetoválás díszíti(a hátán, a lapockáinál egy nagy, kitárt angyalszárny-tetoválás). Ruhái általában sötétek, és elrejtik őt. Fekete bakancs, fekete farmarnadrág és hosszú, fekete bőrkabát jelenti általános öltözetét, felsőtestét általában nem fedi semmi, szereti kockásra gyúrt hasát mutogatni. Mindig van nála legalább egy kereszt, ami a nyakában lóg, de előfordul, hogy kereszt alakúak kabátjának gombjai, egyik fülbevalója vagy az oldalán függő lánc áll a szimbólum apróbb verzióiból.

Jellem: Imádja nem csak fizikailag, de lelkileg is meggyötörni áldozatait, leginkább azokat, akik ellenszenvesek számára. Emellett szeret olvasni, és alkotni (főleg írni és festeni, rajzolni tud igen szépen). Gyönyörű, kristálytiszta énekhanggal rendelkezik, bármelyik kórus epekedve várná csatlakozását. Általában flegmának, semmilyennek mutatja magát idegen környezetben, és egyszerűen nem lehet feldühíteni (vagy legalábbis sose látni az arcán az effajta érzelmet). Nagyon fontos neki a vallása (római katolikus), ehhez ragaszkodik leginkább. Rejtélyes és nagyon ijesztő a modora (főleg azoknak, akik először látogatják meg az általa nem igazán kedvelt cellájában), de a kegyetlen, rideg férfi mögött egy igazán intelligens és szerethető ember rejlik (csak iszonyatosan mélyre kell ásni, hogy ezt az énét megtalálják). Türelmes, szívesen és gyorsan tanul, a memóriája nagyon pontos és hosszútávú. Nem igazán szokott hazudni, sőt, inkább pofátlanul őszintének mondható, még a legperverzebb és mocskosabb gondolatait sem fedi el, ha úgy hozza a helyzet. Jó a nyelvérzéke, szinte átláthatatlanul jó színész, rendmániás. Sportos, masszív a mozgáskoordinációja, iszonyatosan gyors és erőteljes tud lenni, meg se mondaná róla az ember első látásra, hogy mikre képes. Mesteri szinten tud harcolni, mind pusztakézzel, mint eszközzel (ilyen téren a katanát, késeket részesíti előnyben).

Élettörténet: Rendes, igen vallásos családban nőtt fel. Tizenhét évesen "jelenést látott" álmában, ami szerint Isten megparancsolta neki, hogy ölje meg a családját, valamint tisztítsa meg a világot az ostoba, bűnös emberektől. Erre nagyon fellelkesült, és kivégezte minden családtagját (édesapját, édesanyját). Elmenekült, és átköltözve a világ másik felére, álnevekkel és hamis iratokkal élt. Áldozatait főleg nem vallásos emberek közül válogatta ki. Módszerei nagyon brutálisak, több napot is hagyta szenvedni áldozatait, mire végre hagyta őket meghalni. Jelét (egy angyalszárnyakkal ellátott keresztet) minden áldozata szíve fölé bélyegzett. Évekig gyilkolt, míg végül egy hónapja elkapták, és egy szuper biztonságos börtöncellába zárták. Azóta ott van és várja az esélyt, hogy kitörhessen és folytassa misszióját.

Hobby: Emberek kínzása, olvasás, éneklés, imádkozás.

Foglalkozás: Sorozatgyilkos

Extrák: Áldozatait mindig megjelöli, eddig egyetlen áldozata sem élte túl a vele való találkozást. Munkálkodása során több rendőrt, magánnyomozót és pszihológust is megölt. Igen érdekes, hogy minden áldozata halálát Istennek ajánlja, hogy bocsássa meg a halott áldozat bűneit, kapjon az illető feloldozást. (Legnagyobb "mániája", hogy ő csak igazságot oszt, Isten ítéleteit ő közvetíti ezen a mocskos, bűntől fertőzött, tökéletlen világon. Az emberek, a "nyáj" sajnos nem érti meg, hogy mekkora áldozatot hoz értük, valamint, hogy akár életét is odaadná tudatlan, bűnös embertásainak megtisztításáért.) Jelenleg hétszeres életfogytiglanra van ítélve (amit valószínűleg vagy kivégzésre, vagy pár életfogytiglannal többre fog növeszteni napokon belül).

Képinfo: A kép saját! ((http://jigokuu.deviantart.com))

Engedélyezve: 2013. 04. 08.
2013. 11. 02.

Módosítva: 2013. 11. 02. 21:39:35
Módosította: Konancica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).