Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yaiba Nezumi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Konancica

Kor: 20

Külső leírás: Egy fiatal, kecses és nesztelen mozgású lány, teljesen átlagos testalkattal, nem mindennapi izomerővel. Hosszú, éjfekete tincsei egészen a derekáig érnek, néhol belelógnak szinte már világító árnyalatú narancssárgás színű szemeibe, amelyek rejtélyesen, sőt néha veszélyesen csillognak. Szépen ívelt ajkai ritkán hajlanak mosolyra, arca általában tökéletesen sminkelt. Körmei az egyenruhájával megegyező színű lila árnyalattal vannak befestve, inkább nevezhetők karomnak, mintsem körömnek, hisz gazdája borotvaélesre reszelte őket. Nezumi általában egyféle, amolyan rá jelemző egyenruhában jár, ami egy rugalmas anyagú, jól ráfeszülős ruha. Erre csillogó acélpikkelyek vannak ráerősítve, amik a látszattal ellentétben igen könnyűek, és semmiben nem nehezítik a mozgást, hangot sem adnak ki eközben. Nezumi a mindig a kezében tartott, különleges készítésű és anyagú kardon kívül rengeteg fegyvert hord magán, de hogy hol, azt senkinek sem árulja el.

Jellem: Külső megfigyelőnek egy magabiztos, határozott, fegyelmezett és engedelmes gyilkológépnek tűnik, és ez teljesen helyénvaló jellemzése. Aki jobban megismeri, az viszont tudja, hogy kerüli a fölösleges öldöklést, csak annyit öl, amennyit muszáj, és amennyit a küldetés említ. Nagyon tisztelettudó, legjobban ellenségeit és ellenfeleit tiszteli. Nem szokott sokat beszélni, néha kicsit túl komoly, ami a munkája végett van. De tud és szokott is nevetni, igazán jó humora van. Teljes mértékben tisztában van a képességeivel és a határaival, de akülsejével néha vissza szokott élni. Segítőkész és hűséges, nagyon jó titoktartó, a lehető legjobb szövetséges. Igen kemény, és sokkal de sokkal többet is kibír, mint azt az ember elsőre megmondaná róla. Abszolút türelmes, képes órák hosszú egyhelyben várni, mindennemű mozgás nélkül; különösebb megerőltetés nélkül. Igen büszke az elért eredményeire, de kérkedni sose szokott semmivel. Igen megfontolt és elemző, maximalista és teljesen két lábbal áll a földön. Nézeteit nézve realistának mondható.

Élettörténet: Szülei meghaltak- apja egy harcban, anyja a szülésekor, így árvaházba került. Iskolába járni nem volt lehetősége a szegényes életkörülményei végett, rengeteg dolog volt, amit nem engedhetett meg magának. Ekkor jött a Maffia egyik embere a képbe- aki elkapta az utcán. Meg akarta ölni, de mivel lehetőségeket látott a lányban, inkáb kiképezte. Sayumo-sensei a legjobb bérgyilkosok egyike volt, míg Nezumi felül nem múlta. Felfigyelt a képességeire a Maffia egy magasabb rangú fejese, és magához vette, mint személyi testőrt és tanácsadót. Rengetegszer próbálták már megölni a "védencét", Hao nagyurat, de mivel Nezumi volt a testőre, ezek a próbálkozások a mai napig csak próbálkozások maradtak, hála Nezumi tökéletes munkájának. Megbízik a főnökében, és bátjaként néz rá, noha Hao nagyúr többet is szeretne a kettejük között lévő kapcsolattól. Nagyon gyorsan és határozottan mozog azóta, küzdősportokban kiváló. Legújabb szenvedélye a különböző akrobatikus mozdulatok elsajátítása, valamint az idegbénítás művészetének megtanulása.

Hobby: Edzés és küldetések elvégzése

Foglalkozás: A Maffia egyik fejesének legfőbb tanácsadója és testőre, bérgyilkosként is dolgozik

Extrák: -

Képinfo: A kép ctjemm tulajdona! (http://ctjemm.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2011. 12. 28.
2012. 04. 24.

Módosítva: 2012. 04. 24. 22:42:45
Módosította: Konancica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).