Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sydney Harrington (kitalált)
Kategória: Hentai
Feltöltő: gab287

Kor: 22

Külső leírás: Aranyszőke, sűrű hajzuhataga a fenekéig ér, macskás szemei acél-szürkék. 174 cm magas, lélegzetelállítóan karcsú lány. Testén egyetlen gramm felesleg sincs, minden porcikája tökéletesen kidolgozott, szín tiszta izom. Hihetetlen kondíciója, és egész lényéből, megjelenéséből áradó elemi erejű erotikus kisugárzása azt a benyomást kelti az emberben, hogy ez a lány szexre született, képes napokig, megállás nélkül szeretkezni – ami egyébként többé-kevésbé igaz is. Jobb vállán tetoválás, piros szívecske, felette és alatta a felirat: „GIRLS RULZ” Öltözékével nem szereti eltakarni a testét, így a lehető legapróbb ruhadarabokat viseli: mikro-mini szoknyák, aprócska topok. Ha esetleg mégis jobban takaró ruhadarabokat visel, akkor azok olyan feszesen simulnak a testére, mintha csak a bőrére festették volna.

Jellem: Alapvetően barátságos lány, ám nagyon céltudatos, és határozott személyiség. Pontosan tudja, hogy mire képes – bármire, amit csak akar!!! – és pontosan tisztában van saját értékével. Senkitől nem kér többet, csak amennyire önmaga is képes. Viszont ezt mindenkitől megköveteli, és ha a másik erre képtelen, akkor nincs helye Syd mellett, sem a munkában, sem a magánéletben. A szexben telhetetlen vadmacska, nem ritkán öt-hat férfit is csapágyasra hajt, egyszerre. A nagyon hosszú, változatos, maratoni szex-csatákat kedveli, többet is egymás után, és ha a férfi nem képes lépést tartani az igényeivel, akkor nagyon gúnyosan ad hangot elégedetlenségének. És eddig még nem talált olyan férfit, aki képes lett volna kielégíteni kielégíthetetlennek tűnő igényeit. Pedig, lehet, hogy csak annyi lenne az egész, hogy valaki – amellett, hogy rendelkezik minden olyan adottsággal, amit Syd elvár – végre szeresse, olyannak, amilyen! És hogy milyen férfi indítja be Syd fantáziáját? Egy igazi tenyészbika: a brutálisan kigyúrt, izmos pasikra bukik, akinek a farka terjedelmében passzol a testéhez – egy 130 kilós izomkolosszus meglehetősen hülyén néz ki egy átlagos mütyűrrel a lába közt – és persze fáradhatatlan, elnyűhetetlen szerető!

Élettörténet: Syd egy tehetős családba született, egyetlen gyermekként. Gabriel Harrington a szenátus tagja, immár harmadik ciklus óta, felesége – Syd édesanyja – egy jól menő divatcég marketing igazgatója. Élete során Sydnek mindenből a legjobb jutott, csupán egyetlen dologból szenvedett hiányt, a szülői gondoskodásból. Szülei nagyon szerették lányukat, ám hivatásukat egy picit jobban szerették, így a munka mellett sosem volt idejük és energiájuk leányukra. Nem csoda hát, hogy Syd hamarosan saját utakon járt, és nem feltétlenül olyanokon, ami egy jó kislányhoz illő lett volna. Alig volt 12 éves, mikor először megkóstolta milyen ízű az ondó, és pár héttel később már a szűzességét is elveszítette. Ezt követően soha, egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy bármelyiket gyakorolja, előfordult, hogy egy nap több fiúval is volt. Tipikus rosszkislány volt: megjelenésében egy édes, aranyos, szeretni való kislány, akiről senki sem gondolta volna, hogy valójában egy belevaló kis kúrógép. Az iskolában mindig a központban volt, ő volt a menő csajok vezetője, anyja révén mindig a legújabb divat szerint öltözködött, és 16. születésnapjára kihisztizte az új cickót is, 34DDD méretben. Kétes hírű baráti társaságra tett szert, akik révén alig 17 évesen – hamisított papírokkal, és természetesen titokban – belekóstolt a pornó világába, ami annyira megtetszett neki, hogy maradt is, valamivel több, mint 3 évig. Nagyon profin menedzselte magát, nem forgatott több száz filmet, viszont imádtak vele dolgozni: vérprofi volt, az orgazmusai mind valódiak, és sosem fáradt el, 12 óra forgatás után ugyanúgy vetette bele magát a következő jelenetbe, mint az elsőbe. De ennek egyre inkább megkérte – és persze megkérhette – az árát, az egyik legjobban kereső pornó-sztár volt a világon. Az utolsó évben 2,4 millió dolláros szerződést kötött egy stúdióval, amiért 24 filmet kellett forgatnia. Természetesen emellett sztriptíz-showkat is vállalt, de a nagy kedvenc a rúd volt. Esztelen gázsit tudott elkérni egy-egy fellépésért. Miután az összes létező szakmai elismerést és díjat bezsebelte, a csúcson hagyta abba, és vonult vissza, a pornó koronázott, és sosem trónfosztott királynőjeként, mindössze 20 évesen. Időközben elkezdte, és mostanra el is végezte a testnevelési egyetemet, és fitness/testépítő edző lett, pornós multjának lezárása után saját fitness stúdiót nyitott. Megszállott fitness-őrült, mint ahogy a szexben, ebben sem ismer mértéket. A rúd-tánc az maradt, így nappal fitness stúdióját irányítja, és edzőként is dolgozik – no és persze edz is, mértéktelenül – éjszaka pedig a rúdon pörög és hergeli a pasikat elképesztő mutatványaival, és nem kevésbé elképesztő testével, Los Angeles egyik legdrágább night-clubjában. Természetesen kétes hírneve kissé megtépázta szenátor édesapja jó hírét, így – fogalmazzunk úgy – kissé hideg a kapcsolata a szü-leivel, nem nagyon keresi őket, és ők sem keresik Syd-et.

Hobby: Fitness, rúdtánc

Foglalkozás: Fitness/bodybuilding edző és modell, rúd-táncos

Extrák: A művészneve Lola Lexington volt a felnőttfilmes időszakban. A pornó rajongók ezen a néven ismerik, mint ahogy azok is, akik hétvégenként a night clubban látják. *** Egy ezüstmetál Dodge Viper Hennessey Venom 1000 Twin-Turbo autóval jár.

Engedélyezve: 2010. 08. 28.
2012. 03. 14.

Módosítva: 2012. 03. 14. 14:21:00
Módosította: gab287

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).