Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Krad Ewon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nejicica

Kor: 250

Külső leírás: Derékig érő selymes haja fekete és lila tincsek összessége. Markáns, férfias vonásai vannak. Szeme hajához hasonlóan lilás. Teste kidolgozott, szálkás és izmos. Akár egy félisten. Nem nagyon használ ékszereket, azok a nőknek valók. Ruházata általában egy ingből és farmerből áll, otthon trikót szokott inkább viselni. Szereti a régimódi kifinomult öltözködést is, így az öltönyök és a kiöltözés nagy mestere. Kedvenc színe a lila így rengetegszer viseli. Két méter körül van, de mindig is magasabb volt a kortársainál, már megszokta hogy kitűnik. Úgy nyolcvan kilogramm. Testét folyamatosan építi, rendszeresen jár futni. Elképesztően finnyás kajaügyileg, ezek ellenére mégis folyton hatalmas adagokat csúsztat le a torkán.

Jellem: Nem egy félénk típus, kicsit éles nyelvű és lenéző. Nem fél semmitől így nagyon beképzelt is sokszor. Kedvesnek kedves, de nagyon nem viszi túlzásba, ha meg is bánt valakit sokszor nem szándékosan teszi, egyszerűen csak bunkó a jelleme és ez már fel sem tűnik neki. Tehetséges a mágiában, de hát volt is rá ideje hogy megtanulhassa. Szereti ha fényezik, dicsérik, és élvezi a tanárszerepet, mert szeret a legokosabb is lenni. Nagyon fontos neki a büszkesége. Maradi így érthető is. Bármivel képes szembenézni ha védelmeznie kell valakit, szereti a hős szerepét játszani. Machiavelli típus. Szeret inni, akár lerészegedni is, de más dolgokkal nem él.

Élettörténet: Beleszületett a szüntelen varázslatok és mágiák világába, szinte a hétköznapjait jelentik. Szépen kiváló zseniként nevelkedett. Ritka nagy hatalmat örökölt szüleitől és egyben nem kis anyagi hátteret. Viszonylag öregek voltak már szülei mikor megszületett így pár évtizede rá meghaltak. Azóta egyedül él, költözik ahova éppen kedve tartja. Főiskola után szinte rögtön tanárnak állt, azóta is ezt a szakmát űzi, amiben hírnevet is szerzett magának.

Hobby: -

Foglalkozás: mágus tanár

Extrák: Varázsló.

Képinfo: nem én rajzoltam, csupán illusztráció (google)

Engedélyezve: 2010. 07. 12.
2013. 05. 28.

Módosítva: 2013. 05. 28. 15:26:47
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).