Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sybaris Dhelannanor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Gwath

Kor: külsőre alig húsz

Külső leírás: Lapockáig érő hollófekete hajú, karcsú, alig 180 cm-es jelenség, mely nem igazán ragadja meg a tekintetet. Finom, bár korántsem nőies vonások jellemzik, de ha egyetlen dolgot akarsz, ami mindenképp különlegessé teszi, elég elkapnod pillantását. Szép metszésű, lila szemek, melyek az ametiszt halványától az ibolyán át a feketéig mélyülhetnek, de általában nem sokat árulnak el gazdájukról. Kényelmes, ám sötét színű ruhákat hord, könnyű lábbelivel s vele van elhagyhatatlan tarisznyája is. Nyakában bőrszíj tanúskodik valamiféle medál jelenlétéről, de azt magát sosem látni- gondosan rejtőzik ruhájában. Mozgása nyugodt, nincsenek elhamarkodott mozdulatai, bár néha tűnhet egyik-másik céltalannak. Halk, mély hangot mondhat magáénak, ezen kívül csendes lépteket, mint akinek nincs is súlya. Amit nagyon ritkán látni- nem véletlenül rejti őket- azok kristályszárnyai, amik színtelenek és minden egyes toll külön kristályremekmű. Nem törnek könnyen, de nagyon lassan nő vissza.

Jellem: Józan, higgadt, de nem kevésbé visszahúzódó. Előítéletektől mentes látásmód jellemzi, bár megmaradt valamennyi régi lobbanékonyságából, így az őt ért támadásokra szinte azonnal reagál, de sosem hagyja megtorolatlanul. Alapjában véve melegszívű teremtés, de bizalma nem olcsó portéka. Tapasztalatai valamiféle csendes derűt kölcsönöznek alakjának, kedveli az ötletes megoldásokat. Sokkal intuitívabb azonban, mer hallgatni és támaszkodni megérzéseire. Csak ritkán kockáztat, általában kerüli a merész, meggondolatlan dolgokat.

Élettörténet: "Megváltoztál. Elégetted régi önmagad, hogy újjászülethess. Kopott vörösből, fakó aranyból, sápadt hószínből gyúrtad, olvasztottad, edzetted, mígnem megfelelőnek találtad. S a hamuból felszálló madár olyan lett, amilyennek megálmodtad-ébenfekete, hallgatag lény, ametiszt színű szemekkel. De valahol mélyen ugyanaz maradtál. Ott volt a Folyó, mely tengert keresett, s közben sokmindent vitt magával. Emlékeidből kerek egészet formátál, lapattintva róluk minden felesleges mázat, lezárva múltadat- de ott volt benned. Nem álltál meg, nem volt maradásod- szíved, ez a sosem magyarázkodó úr, hajtott tovább." Yba harcos démonok klánjába született, s mint elsőszülött fiú, keményen kellett bizonyítania, főként apjának. A dolgok addig jól is mentek, amíg ki nem derült, hogy ritka ereje dacára képtelen ölni, s a csalódást követően nemsokkal anyját is elvesztette, aki egyetlen kapocsként tartotta a házban, amit nem nevezett igazán otthonának. Ekkor hagyta ott- kőkemény tizenöt évesen- két öccsét, amikor még senki sem hitte volna, hogy tudja szárnyait használni. Csak fuvoláját vitte magával és addig titkolt hangját. Miután családjától megszökött, sokáig vándorolt, mire befogadóra talált, s a rideg nevelésmód és a számos könyörtelen körülmények közt töltött év nemcsak megerősítette, de meg is keményítette, nem csak akaratát, szívét is. A saját útját járja, amióta halandó jószívű segítője megtért az árnyékvilágba, keresve helyét és igyekezve távol maradni az emberektől és egyéb lényektől.

Hobby: zene, ének

Foglalkozás: vándorzenész, illuzionista

Extrák: Sybaris démon, még ha általánosságban véve ártalmatlan is- az illúziók nem tűnnek annak, ahogy ő sem, amíg fel nem dühítik, bár ez cseppet sem egyszerű feladat. Azonban képes a megidézett tárgyakat valósággá váltani egy bizonyos méretig, nehézségig, s akinek fegyvere a fantázia, okozhat nagy-nagy meglepetéseket.

Engedélyezve: 2010. 05. 25.

Módosítva: 2010. 05. 25. 14:09:39
Módosította: Gwath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).