Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Han Liu Bei
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 18

Külső leírás: Igencsak szemrevaló külsővel áldotta meg a sors. Hosszú, selymes, hollófekete haja lágyan omlik alá vállain és hátán egészen a csípőjéig, gyönyörűen keretezve bársonyos bőrű, angyali arcát. Szemei eredetileg sötétbarnák, amelyeket szívesen álcáz színes, főképp vörös színű kontaktlencsével. Termete középmagas, alkata formás, se nem kövér, se nem kóró, pont megfelelő mennyiségű hús és izom van a testén, hogy kívánatos legyen. Leginkább a hagyományos darabokat kedveli, de nyugati ruházatot is visel, ha az alkalom úgy hozza.

Jellem: Magányos, csendes jellem, aki nem beszél, ha nem muszáj, vagy nincs rá különösebb oka. Magának való, nehezen barátkozik, vagy inkább sehogy. Nem szeret közeledni másokhoz, de nem löki el magától erőszakkal az embereket. Igazából nagyon is szeretne barátokat szerezni, kétségbeesetten vágyik a valahová tartozásra, de ezt erősen titkolja. Nem is nagyon tudja, hogy kezdjen hozzá, hiszen hosszú évek óta nem voltak barátai. Nem arrogáns, ritkán folyamodik erőszakhoz, csak akkor, ha elkerülhetetlen. A múltban elszenvedett fájdalmak és az utána következő évek lelkileg megedzették, de az emberségét nem veszítette el. Az idősebbek iránt tiszteletet mutat, ezt még az apja tanította neki. Igen művelt, okos, intelligens fiatalember, aki előtt rengeteg lehetőség áll a jövőben. Alapvetően segítőkész, sosem hagyja cserben azt, aki rászorul. Ha valaki kedves vele, azt ő is viszonozza.

Élettörténet: Liu Bei Shanghaiban született gazdag, befolyásos szülők gyermekeként. Apja igen magas politikai körökben forgott, aki egy hongkongi multicég vezetőjének a lányát vette el. Liu Bei boldogságban és védelemben élt, egészen hat éves koráig. Ám egy nap borzalmas dolog történt, amikor nagyapjához indulva, a reptér felé megtámadták őket. Apja egyik ellensége bérgyilkosokat küldött rájuk, és Liu Bei végignézte a szülei halálát, amely örökre beleégett az emlékezetébe. Csodával határos módon ő élve és sértetlenül úszta meg a kegyetlen mészárlást, maga sem tudja, hogyan. Nagyapjához került Hongkongba, aki mindenért a vejét hibáztatta, és nem volt képes unokájaként tekinteni a fiúra. Liu Bei nagyapja házába költözött, de közte, és az öreg szinte sosem hangzik el egyetlen szó sem, habár a fiú sejti, hogy nagyapja azért valahol mélyen talán szereti, hiszen egyetlen lányának gyermeke. A fiú lassan bezárkózott, depressziós lett, nyugtatókat szedett, orvostól-orvosig járt, míg végül úrrá tudott lenni a démonain. Eközben fokozatosan távol került mindenkitől, aki valaha számított neki. Iskolába járt, amelyeket eddig kitűnő eredménnyel végzett el. Jelenleg utolsó éves egy jó nevű, kizárólag az elitnek fenntartott hongkongi felső-középiskolában. Nagyapja, bár még mindig képtelen ránézni a fiúra, úgy döntött, egy nap Liu Bei lesz az örököse, hiszen nem akarja a céget idegenek kezébe adni. Liu Bei pedig mindenben aláveti magát nagyapja akaratának.

Hobby: olvasás, harcművészet, zenehallgatás, futás, úszás, filmnézés

Foglalkozás: tanuló

Extrák: *** Uni, tehát partnertől függően lehet uke és seme is *** Beszél mandarin és kantoni kínaiul, valamint ismeri természetesen a hongkongi dialektust is *** Harcművészetre már kiskorától fogva oktatták, és ma már mesterien űzi a kungfut és a karatét is *** Imádja a klasszikus kínai irodalmat, de a modernkorit sem veti meg *** Sosem volt még szerelmes, azt sem tudja, milyen az *** A szülei halálának emléke a mai napig kísérti *** Az idegen nyelvek közül anyanyelvi szinten tud angolul, németül, oroszul, japánul és koreaiul, valamint most ismerkedik a spanyol nyelvvel *** Szeretne egyszer visszatérni Shanghaiba, hogy meglátogassa szülei sírját *** Nagyapja legfeljebb utasításokat ad neki, de sosem beszélget vele, teljesen elzárkózik tőle *** Nagyon szereti az állatokat, de nagyapja nem engedi, hogy házikedvencet tartson *** Rendszeresen adakozik különféle állatmentő szervezeteknek, állatkórházaknak, menhelyeknek és egyéb segítő szervezeteknek ***

Képinfo: Nem saját ()

Engedélyezve: 2016. 11. 10.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:47:39
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).