Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kamomi Kaori
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 17

Külső leírás: 170 cm magas, vékony de formás testalkatú, sápadt bőrű fiú. Rövid, ébenfekete haja van, néhány tincs lágyan keretezi kivételesen csinos, szinte arisztokratikusan szép arcát. Anyja félig európai származásának köszönheti tengerzöld szemeit, nőiesen érzéki ajkait. Mindig finom kamilla illat lengi körül, ami édesen simogató a testnek és a léleknek. (Allergiás sok mindenre, ezért csak egy fajta sampont használhat, ami pont kamilla illatú.) Öltözködése egyszerű, a kényelmes ruhákat részesíti előnyben.

Jellem: kedves, udvarias és intelligens fiú. Könnyen barátkozik, és nagyon figyelmes azokkal szemben, akiket a szívébe zárt. Szeretete felmelegíti környezetét, és mágnesként vonzza magához az embereket. Tudja magáról, hogy népszerű, de nagyon szerény lévén nem él vissza soha a külső adottságaival. Mivel élete során már szembesült néhány zaklatással, ezért az idegenekkel nagyon félénk.

Élettörténet: anyukája egyedül nevelte fel, csak annyit tud az apjáról, hogy csecsemő korában elhunyt egy balesetben, és egy jól menő könyvkereskedést hagyott a családjára. Ezért is szeret Kaori annyira olvasni, és jár egy elit gimnáziumba, ahol kamatoztathatja tehetségét. Gimnázium után Kaori egyetemre szeretne majd menni, mert minden vágya, hogy jó pedagógus legyen. Szereti a gyerekeket, akik ösztönösen megérzik a belőle áradó csendes, higgadt szeretet melegségét.

Hobby: imád olvasni, moziba járni vagy kávézóba menni a barátaival. Szeret úszni a tengerben kora hajnali órákban, amikor nincs ott senki...élvezi ilyenkor a harmóniát és a magányt. Kedvence a csokipuding és a japán létére imádja a kínai tésztás ételeket. N

Foglalkozás:

Extrák: Foglalkozás: gimnáziumi tanuló, néha segít anyukájának a könyvesboltban (rendezi a számlákat, intézi a rendeléseket, és néha elcsábul...olyankor beül az olvasó sarokba, és olvas.)

Engedélyezve: 2009. 05. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).