Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Seizetsu Oyadama
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 35

Külső leírás: Magas, robosztus alkat, izmos és nem túl vastag, inkább vékonyabb alkat, de mindezek ellenére nagyon hajlékony. Hófehér bőre van, néha szinte sápadt, amit holló fekete, fenékig érő haja csak még jobban kihangsúlyoz. Szereti a kisebb ékszereket, több gyűrűt is hord, valamint nyakláncokat. Körmét gyakran festi, hogy ezzel még különlegesebbé tegye megjelenését, sokkal egyedibbé. Mindig maszkot visel, szinte soha nem veszi le, több fajta is van neki, van ami kisebb, de előadások alkalmával mindig valami díszeset vesz fel. Senki nem látta még az arcát, sok pletyka terjeng róla, hogy talán sebeket rejteget, de valójában gyönyörű, szinte angyali szépségű. Ékkőként ragyogó kék szemeit kontaktlencsével takarja, ami arany színűvé teszi íriszeit, ijesztőbb tekintetet kölcsönözve neki.

Jellem: Szigorú, arrogáns, kissé talán egoista. Az alkalmazottait nem tekinti embernek, inkább csak szórakoztató elemeknek, és megfélemlítéssel tartja őket kordában. Persze neki is van gyengédebb oldala, amit kimutat annak, aki érdemes rá, vagy akinél nem szükséges keményebb módszereket alkalmazni. A színészi tehetsége sem utolsó, kiválóan adja magát elő a porondon. Több oldala is van, helyzettől függően. Mivel „alkalmazottaival” soha nem létesített még semmilyen komolyabb kapcsolatot, nem tudják milyen szenvedélyes szerető, bár olykor kissé „brutális”.

Élettörténet: Apja bűvész volt, anyja pedig színésznő, híres/hírhedt családban nőtt fel. Mindig is szerette a „varázslatokat”, és ő is kitanulta ezt a mesterséget. Egy jó ideig távol élt otthonától, bűvészként járta a világot, egy idő után teljesen elvesztette a kapcsolatot szüleivel, később kapott egy üzenetet, mi szerint megörökölt egy cirkuszt, ami az apjáé, előtte pedig a nagyapjáé volt. Egyetlen rokonával sem tartja a kapcsolatot, testvére nincs, és a szülei már mindketten meghaltak. Először vonakodva, később örömmel fogadta el ezt az örökséget, és immáron több mint 8 éve ő vezeti a cirkuszt, az igazgatója és egyben porondmestere, olykor ő is szokott szerepelni, kisebb-nagyobb bűvész mutatványokkal.

Hobby: kártyázás, imád pókerezni, és csillogtatni kézügyességét.

Foglalkozás: porondmester

Extrák: rengeteg trükköt ismer, és Ő maga is talál ki újakat. habár csak bűvésznek tanult, több mindenre képes. Artista mutatványokra is, persze ezt nem olyan jól, mint a hivatásosak.

Engedélyezve: 2010. 05. 13.

Módosítva: 2012. 02. 01. 20:23:51
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).