Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hyou
Kategória: Hentai
Feltöltő: Laurent

Kor: 24-26 között

Külső leírás: Örökösen fürkésző, nyugodt tekintetű tengerkék íriszek, éjsötét tincsek, magas, vékony, mégis izmos testalkat, finom vonású arc, kecses mozgás. Általában elegáns, mégis laza öltözék. 178 cm környékén mozgó egyén,

Jellem: Csendes, diszkrét, fürkésző. Első kérdései között szokott lenni a ,,Nekem ebből mi hasznom? És miért érdekelne?". Jó érvekkel meg lehet győzni, de a véleményét ritkán változtatja meg, kifinomult ízlés, elegáns mozgás, és jelentéktelen alakja ellenére jó fellépésű. Szűkszavú, jó megfigyelő.

Élettörténet: ,,Nekem is van szívem, az íróasztalomon egy befőttesüvegben..." Igazi rosszfiú. Nem az elit osztályban nőtt fel, hiszen a létra másik végén voltak hírhedtek. Kicsiként is csak azt tanulta, ami érdekelte, amit nem tartott fontosnak, azon a téren most is hiányosságok vannak. Világéletében magányos farkas volt, nem szerette annyira a társaságot, talán a múltjára vezethető ez vissza. Szülei hamari elhalálozás miatt ráhagyták a céget, és a három testvér közül a legidősebbként ő vette fel a fonalat, azóta is űzi az ipart rendesen. Nem bújkál, nem szokott ő félni senkitől, olyan tipus, aki otthon stoppolja meg sebeit. Számos harcművészetet tanulmányozott vagy űzött, mivel munkájához elengedhetetlen. Általában nem a városszéli lakásán, hanem klubbokban, bárokban található meg, ,,Csendes gyilkos" néven. Igazi nevét senki sem tudja, hiszen a családi szokáshoz hűen nem árulja el, és az álnév a ,,menő". Inkább néz ki fiatal bakfisnak, mint felnőttnek, ám mindent, ami a munkával kapcsolatos, komolyan vesz. Ritkán tölti idejét a két öccsével együtt. Kikapcsolódni álláskeresés közben szokott.

Hobby: harcművészet, kikapcsolódás

Foglalkozás: bérgyilkos

Extrák: Iszonyat halkan tud lopakodni, precízen ölni, persze annak dolgozik, aki többet fizet. Dohányzik, de csak minőségit szív, zippo öngyújtó jellemző rá...

Engedélyezve: 2010. 05. 13.
2010. 08. 31.

Módosítva: 2010. 08. 31. 10:42:09
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).