Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ismert neve: Yume
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 21

Külső leírás: Amolyan orchidea féle, gyönyörű, de törékeny külseje van. Ezüst és szőke között játszó tincsek, sejtelmes, jeges kék tekintet, és lányos külső, amit sokszor ki is használ. 170 cm környékén mozog, hajlékony, és öltözni mindig is jobban szerette a kényelmes ruhákat.

Jellem: Csalafinta kis jószág, lévén élete kezdetét hazugsággal kezdte, ettől függetlenül utálja ha hazudnak neki. Nem szeret a középpontban lenni, imád külső megfigyelő lenni, ami jól is megy neki. Olyan, akár egy macska, szereti ha dögönyözik, és igen hálás minden kedvességért, mégsem áll le kéregetni. Magának való, és kiismerhetetlen, akár a tenger, szeszélyes, és nagyon hangulatember. Egyik pillanatról a másikra változik a kedve.

Élettörténet: Nem született a felső elitbe, és mivel egy olyan családba született, ami állandóan harcolt az ellenféllel, lánynak öltöztetve csempészték őt távol otthonától, idegenek között neveltetve. Nem ismeri a szüleit, azt sem már, hogy hol élt, csupán néhány családi kacatja van. A bujdosós időből ráragadt Yume névvel lett ,,ismert", az igazi neve feledésbe merült. Mivel sok helyen megfordult, nagyon sokmindenhez ért, tánc, zene, jóslás, csalás, tanítás, varrás... Mégis egész idő alatt nem szerzett senkit sem, aki közel állna hozzá. Nem képes még arra, hogy bárkit magához közel engedjen.

Hobby: zenélés, és a megfigyelés

Foglalkozás: vándorzenész, utcai jós

Extrák: Iszonyat megfigyelő, képes arra hogy szemből olvasson, minden gondolatot, érzést, és hazugságot, annak ellenére, hogy el akarják rejteni előle. Mivel kifinomult lélek, képes ezeket az apró ecsetvonásokat meglátni.

Engedélyezve: 2010. 08. 31.
2011. 04. 20.

Módosítva: 2011. 04. 20. 14:14:26
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).