Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yasue
Kategória: Yuri
Feltöltő: Miria

Kor: 17

Külső leírás: Rövidebb, gesztenyebarna haj, barna szemek, 172 cm magas. Csipetnyi sportos alkat. (60 kg.) Nem sokat napozik, a járás-kelés miatt van a hófehérnél sötétebb bőrszíne. A szeme bordós-világosbarna.

Jellem: Yasue mosolygós típus, mellette elég bunkó. Nagyon nyitott személy. Nem szeret sírni, ezért ha nagyon megbántják, vagy nagyon szomorú, és rájön a sírási inger, hogy ne sírjon, elkezd nevetni. Ha közömbös, akkoris mosolyog sokszor, ezért soha nem tudni, mikor boldog igazán. Nem szereti ha evés közben bámulják, és ha megnézik az utcán. Viccelődős típus, imád enni. Szeret sétálgatni, merengeni. Sok egyedüllétre van szüksége, kivéve ha szerelmes... Akkor tapad. Idegenekkel szemben lovagias és tisztelettudó, barátokkal már nem annyira... Szeret megállni a saját lábán, nem szeret másoktól függeni, nagyon könnyen dühbe gurul. Utál tanulni, szereti a szabályokat áthágni, de csak mértékkel.

Élettörténet: Yasuének 2 általános iskolája volt, mindkettőből kiutálták. Egyikből azért, mert különc volt, másikból azért, mert nem volt gazdag. Azon a napon, amikor átment a 2. iskolájába, édesapja elhunyt. Ez nagyon megtörte, ezért kezdett el rajzolni... Amikor felvették 15 évesen egy művészeti gimibe, sírt örömében. Van egy bátyja, Londonban él, ott dolgozik, Yasue pedig édesanyjával él 1 kertvárosi kis házban. Édesanyja nagyon beteges, Yasue pedig retteg, hogy egyedül maradhat... 1. lányszerelmével 14 évesen kezdett kapcsolatot.

Hobby: Biciklizés, rajzolás, futás, mászkálás, fényképezés, ismerkedés, EVÉS

Foglalkozás: iskolai tanuló

Extrák: lImádja a tavaszt és az őszt. Utál fázni. Kedvenc étele a sushi, szinte minden kínai kaja, ramen, Gyros, baklava... Utálja a szénsavas innivalókat, főleg a kólát.

Engedélyezve: 2010. 05. 09.

Módosítva: 2010. 05. 09. 17:21:02
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).