Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eloise
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aya-chan

Kor: Külseje alapján 20 éves, de valójában már 103.

Külső leírás: Haja fakó búzaszínű és enyhén hullámos. Frufruja ívesen keretezi felhő kék szemeit. Mivel haja hosszú, általában egy szalagból készült masnival hátraköti. Szereti a fekete és a pasztellszíneket, ezért főként ilyen színű ruhákat is hord. Testalkata vékony és kecses, emiatt elég törékeny. Ruhájáról egy hosszú és vékony lánc lóg le, amit mágiához gyakran használ. Ezt a láncot kedve szerint rövidítheti, de meghosszabbítani már nem tudja. Ezen a kis trükkös tárgyon van, még egy azúr kő, amit gyakran használ a gyógyításoknál. Az ékszereket nem szereti, még is van neki, mert azokat a gyógyítás miatt nagyon is szükséges hordania.

Jellem: Alapjáraton mindenkivel kedves és jószívű legyen szó emberről vagy állatról. Nagyon kitartó és céltudatos, ha valamit eltervezett azt meg is csinálja, kerüljön bármibe. Rengeteget álmodozik, néha teljesen elzárkózik, a külvilág elöl és akkor csak a saját kis világában tervezget. Ha valaki a szívébe tipor, azt nem felejti el egyhamar, mert a lelke törékenyebb az átlagosnál, emiatt hajlamos sírva fakadni, amikor egyedül van, de csak akkor mivel mindenki más szemében erősnek és töretlennek akar látszani. Mindig a maximumot várja el magától, még akkor is, ha azt a bizonyos dolgot nem tudja 100%-ig teljesíteni. Sok emberrel ellentétben ő szeret tanulni és új dolgokat megismerni. Gyakran van könyv a kezében, ami általában nem a saját nyelvén íródott. Szinte ki van éhezve a nem hétköznapi dolgokra, szereti belevetni magát az ismeretlenbe. Beállítottsága miatt kedveli az absztrakt művészeteket főleg a festészetet. A festészetért nagyon oda van, azzal könnyen le lehet venni a lábáról.

Élettörténet: Eloise családja évszázadok óta a gyógyítással és a spiritualitással foglalkozik. Az anyai ágra visszamenően minden első leánygyermek megkapta a különleges képességeket, hogy segítsen a bajba jutott embereken. Eleinte csak az egyszerűbb gyógyítással foglalkoztak majd fokozatosan léptek át újabb és újabb szinteket, míg végül spirituális tudásukat át tudták vinni fegyverekbe pl. kardba vagy íjba. Eloise édesanyja páratlanul remek gyógyító volt – gyógyítóknak nevezik magukat – életet tudott lehelni egy olyan testbe, amelyikben már alig volt élet. Az emberek csodálták őt. Miután megszülte a lányát, minden képességét elvesztette. Tudta, hogy így lesz, hisz mindig is így volt, de még sem volt rá felkészülve. Eleinte mérges volt, de később beletörődött a dologba és elkezdte „edzeni” Eloiset. Észrevette, hogy lányának nincsenek olyan adottságai, mint neki és egyre keményebben és keményebben hajtotta, míg végül egy nap Eloise végkimerültséggel korházba került. Eloise anyja ekkor döbbent rá, hogy lánya nem lehet olyan, mint ő volt, ezért sok mindent megváltoztatott csak, hogy Eloise már nem ehhez volt szokva. Mindig is a legjobbra törekedett és ez a mai napig így van. Igaz így néha kínozza fizikai önmagát, de tudja vagy is úgy gondolja, hogy ettől a lelke erősebb lesz. Eloise jelenleg a külvárosban él édesanyjával, ahol továbbra is képezi önmagát.

Hobby: Szeret festeni, olvasni és belevetni magát az ismeretlenbe. Barátaival gyakran találkozik a belvárosban, ahol együtt el szoktak menni fagyizni vagy épp, amihez kedvük van.

Foglalkozás: gyógyító tanonc

Extrák: : Eloiseban kialakult egy plusz erő, amelyet ő maga „látásnak” hív. Ez a képesség lehetővé teszi számára, hogyha megérint valakit, akkor bele tud látni annak gondolataiba. Minden, ami a személy tudatalattijában el van raktározva… látja az egész múltját, de persze a jelen gondolataikat is.

Engedélyezve: 2010. 08. 30.
2010. 11. 27.

Módosítva: 2012. 12. 16. 14:31:09
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).