Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rosette Lamuse
Kategória: Hentai
Feltöltő: Aya-chan

Kor: 18

Külső leírás: Nem az a bűbájos jelenség… ami azt illeti inkább egy jelenség, sem mint bűbáj. Rose kisugárzása egészen vibráló, némiképp igézően hathat emberekre legalább 3 teljes percig. Hogy mire elég ez az idő? Pontosan arra, hogy végigmérjék azon testrészeit, melyek egy lányt nővé tesznek. Zuhatagot megszégyenítő hullámos koromszínű haját, telt finomvonású kebleit, örvénylő füstös tekintetét, széles csípőjét és persze rubinszín ajkait. Aztán a varázs egy csettintésre elmúlik és az a kedves hölgy, akit a kávézó közepén látnak ücsörögni, hirtelen eltűnik. A kezdeti kisugárzás alábbhagy s feltűnik a valódinak hitt én. Egy – ám még mindig piszkosul gyönyörű – elkényeztetett csitri, aki legszívesebben bőrkesztyűbe nyúlna hozzá mindenhez és mindenkihez, jelezvén, hogy ő az elit, a felső tízezer, s mint olyan érinthetetlen a pórnép számára. Az ember rájön, hogy mosolyából nem a lágyság, hanem a beképzeltség süt, szemei nem vigaszt adnak, hanem levetkőztetve röhögnek ki, úgy igazán aljasan éreztetve veled, hogy te senki vagy őhozzá képest. Varratott ruhái sehol nem jönnek szembe vele, imádja a különleges viktoriánus kort igéző darabokat egy kis modernséggel megspékelve. Ritkán vásárol üzletben, így ha vesz valamit, akkor az csakis méregdrága lehet. Mivel a külső alapján ítél, így igyekszik maga is mindig megfelelően kinézni, legyen az egy énekvizsga, estély vagy egyszerű találka, fontosnak tartja, hogy a „ruha tegye az embert”. Hajkoronája többnyire rendezett copfban vagy kontyban van, smink nélkül nem lép ki az utcára. Igaz nincs rá szüksége, de jelleméből fakadva számára elengedhetetlen a vörös rúzs és a szempillaspirál.

Jellem: Az önhittség egy igen szép mintapéldánya, amennyiben nyersen fogalmaznánk. Ha épp nem dölyfös, akkor nagyképű, ha nem nagyképű, akkor önelégült, s ha az sem akkor rettentően hiú, és mint tudjuk ezek szinte ugyan azt jelentik, így bizton ki lehet jelenteni, hogy La’muse kisasszony egy büszke hercegnő. És erre minden oka megvan. Hiú nyugodtan lehet, mert tényleg dekoratív és az önhittségre is megvan minden oka, tekintve, hogy azt, amit csinál nagyon is jól csinálja. Igaz, maga a zeneiség a vérében van, egy vele, de nem elég tehetségesnek lenni, gyakorolni, fejlődni is kell és ezt Rose pontosan tudja, ezért maximalistását teljes egészében kiéli a zenében. Igyekszik mindig a legjobbat, a legtöbbet kihozni a hangjából, majdhogynem minden nap bent marad gyakorolni az órái után vagy az otthoni termében, így vagy úgy, de minden nap gyakorol. Elvárja a magas szintet magától és másoktól is. Segítségkéréshez túl beképzelt, így azt sosem kér, inkább addig nyüstöli magát, amíg el nem éri a kívánt szintet. Soha nem érdekli mások véleménye, hacsak az illető nem magas társadalmi rangú, akkor szívesen meghallgatja, sőt ki is kéri azt. Így tehát, képes a bájcsevejre, a kedvesség kimutatására, csak nem mindenkivel teszi meg. Ezt tanulta a szüleitől és az alma bizony nem esett messze a fájától. Épp ezért ha a tanárai vagy diáktársai változtatni vagy hatni szeretnének rá, meggyűlhet a bajuk, mert Rose nem az a típus, aki elfogadja a véleményeket és hozzászólásokat legyen az pozitív vagy negatív. Személyisége, jelleme, összegezvén formálható, van rés a pajzson, csak a megfelelő személynek kell megtalálnia és lebontania.

Élettörténet: Gazdag szülők egyszem elkényeztetett pici leánykájaként született meg. Rose tervezett baba volt. Szülei a házasságuk után egy évvel eldöntötték, hogy ideje gyermeket vállalni, aki ízig-vérig olyan lesz, amilyennek ők szeretnék. Születése nem sok változást hozott a családba, hiszen már várták, az anyagi és minden egyéb háttér készen volt arra, hogy Rose olyan környezetben nőjön fel, ami alkalmassá teszi a felső tízezer életviteléhez. Mivel az ő szülei is a rideg nevelést szélesítették előnyben, így sosem voltak elnézőek vele. Már gyermekkorában két nyelven beszéltek hozzá, apjának csak franciául anyjának csak angolul válaszolhatott, így beépítvén a hasznos nyelvtanulást. Iskolai tanulmányait egy kifejezetten tehetős gyerekeknek fenntartott iskolában kezdte meg. A hírekkel megegyezően tényleg minden Rose szerint ostobaság benne volt a tantervben, lovaglás, úszás, gimnasztika, beszédtan, etikett, erkölcs, zene és persze az alaptantárgyak a maguk egyszerűségeivel. Mivel az ilyen iskolákba kevés diák jár, jobban odafigyelnek rájuk, épp ezért hamar kiderült, hogy Rosette, ha nem is mindenben kiemelkedő, egy valamiben azért rendkívüli. Az éneklésben. Kontraalt hangja mintha egész testéből szólt volna, játszi könnyedséggel tanulta a szolfézst és a zongorát, s bár ezeket nem túlzottan kedvelte, tudta, hogy szükségesek az Akadémiára való bejutáshoz. Ettől kezdve minden idejét a zenének szentelte. Szülei nem bánták, hogy a kapcsolatuk elhidegül, így legalább mindenki semlegesítve lett a kötelező együtt töltött programok alól. Az évek teltek, Rose pedig tanult a legjobb tanároktól. Mindent beleadva volt, hogy sírásig tanult, vagy míg össze nem roskadt a fáradtságtól, de a tökéletesség hajszolása lett maga az életcél. Szülei is pontosan ugyan ezt várták el tőle, így Rose bizonyítása vágya nem csökkent, sőt inkább nőtt. Minden fellépésén, minden vizsgáján azt várta, hogy a szülei felállnak és tapsolnak, de ez rettentő ritkán fordult elő, két előadását, ha látták eddig, mert sosem voltak otthon. Eleinte Rose majd megveszett azért, hogy az a két ember, akiknek meg akar felelni, lássák, de szép lassan megszokta a hiányukat és már nem zavarta. Minek érdekelje őt? Elkezdett így gondolkodni, érzések nélkül, robotként élni a zenéért. Most, utolsó évét tölti a párizsi zeneakadémián és várja, hogy végre kiléphessen a nagybetűs életbe.

Hobby: Éneklés, színház, vásárlás, zene, téli kertjének gondozása

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: *** Laurentnek ***

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2010. 11. 27.
2014. 01. 07.

Módosítva: 2014. 01. 07. 17:46:27
Módosította: Aya-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).