Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mamono Jigoku (Kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Konancica

Kor: 17

Külső leírás: Magas, vékony testalkatú, igen vonzó nő. Félhosszú szőke haját általában kibontva hordja, rakoncátlan tincsei gyakran belelógnak vérszínű szemibe, és hívogatóan pirosló ajkaiba. Megjelenése igen nőies, ruhája- ami általában vörös és barna ruhadarabokból áll- szépen kiemelik a testét. A képen látható a legáltalánosabb megjelenése, a kedvenc ruháiban. Körmét mindig vörösre lakkozza- olyan színűre, mint amilyenek a szemei. Mint ANBU vezető, általában álarcot hord, ami nem is igazán esik nehezére, mivel kiskorában elszenvedett dolgok miatt kissé gátlásos, ha az arcáról van szó.

Jellem: Első találkozáskor elég rideg, de ha az ember jobban megismeri, igazán hűséges és megbízható, kedves szövetségesre lelhet benne. Határozott és céltudatos, nem ismeri a félelem vagy megfutamodás szavakat. Igen büszke, ha az (egyszemélyes ) klánja szóba kerül, igazán elégedett magával. Inkább csak fiatalabb korában voltak komoly problámái a beilleszkedéssel, mostanra rengeteg barátot és odaadó szövetségest szerzett magának. Szereti, sőt néha túzottan is imádja, ha akcióra kerül a szó, főleg, ha életveszélyes a küldetés. Határozottan, mégis kedvesen bánik osztagjának tagjaival, nagyon jó, precíz harcos.

Élettörténet: Élete igazán nehezen indult, főleg a beilleszkedés és a shinobi karrierje indult felettébb döcögősen. A első ok amiért az emberek kerülték az az, hogy a szülei elárulták a falut- mikor Hangfalu Homokfaluval összefogva ellepte Konohát, a szülei segítettek bejutni nekik a faluba. Hogy ezt miért tették, azt nem tudni. Miután ezt megtették, azután Orochimaru és az emberei megölték őket és kiírtották a klánt, Jigoku akkor még kicsi volt, és a menedékhelyre lett menekítve. Az emberek nem felejtették el árulásukat, és Jigokun álltak bosszút mindenért. Ahol lehetett, belerúgtak és mindig ártottak neki, amikor csak tudtak. Oktatója pedig pont egyik legnagyobb ellensége, aki mesterszintű technikák elvégzését követelte tőle- visszafejlesztve ezzel a chakrairányítási képességét. Azonban rájött erre az árulásra, és nehezen, de sikerült lelepleznie oktatóját a Hokage előtt, akkor rendeződtek el a dolgai. Pár havi edzés után jöttek rá a kifinomult chakrairányítási készségére, ami a vérvonalának köszönhető: mint a Mamono klán tagja, igen különleges képességek birtokosa. Először is a kekkei genkai, amit örökölt, igen erős. Mamonome(Démonszem)- ez a klánjára jellemző ritka képesség, a klán tagjai (nem mindenki, ott is ritka jelenség) rendelkeznek ezzel az "alapjáraton" meglévő szemmel ( a Sharingannal és a Byakugannal ellentétben ezt nem lehet előhívni). A szem tulajdonosa elvileg képes mindenen átlátni. A klánból ez még senkinek se sikerült, Jigoku is csak a maximum 50 cm vastag dolgokon képes átlátni, és azt is csak 2 km-en belül. A Mamonome segítségével tud létrehozni egy igen erős jutsut, aminek bár kivitelezése rengeteg dolgot igényel, de nagyon hasznos és látványos. (Démonchakra- jutsu) Most mint a Mamono klán egyedüli tagja, és egyben vezetője, valamint a Levélfalubeli ANBU osztagok egyikének vezetője ügyködik.

Hobby: Edzés az osztagával, és ellenséges shinobik kiiktatása.

Foglalkozás: Konohai shinobi, ANBU vezető, a Mamono klán vezetője

Extrák: -

Képinfo: A kép Hayabusha Yuki tulajdona.(: ()

Engedélyezve: 2011. 12. 27.
2012. 04. 24.

Módosítva: 2012. 04. 24. 22:41:48
Módosította: Konancica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).