Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Drem
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 102

Külső leírás: Amint a képen is látható, nagyon magas férfi, szálkásan izmos termetű. Sötét selymes haja van, és aranysárga szemei. Ez a szempár kifejezetten a kelta ághoz tartozó született arisztokrata vérfarkasokra jellemző, tehát legendás hírű és nagyon ritka látvány. Első ránézésre jóképű férfi, de van benne valami megfoghatatlanul félelmetes, vadállatias. Hangja mély dorombolás, simogatja a füled. Szereti a bőrruhákat és a hosszú bőrkabátot, illik is az imázsához, mert összességében rendkívül lenyűgöző jelenség, a kisugárzásán érezni a hatalmát, az erejét.

Jellem: komoly férfi. Hűvös és higgadt természetű. Igazságszeretet és lojalitás jellemzi, ugyanakkor keményen kézben tartja a farkasait, hiszen e nélkül anarchikus állapotok lennének: a fiatal átváltoztatott vérfarkasok ösztönlények, nem hallgatnak a józanészre, csak az erőre. Drem pedig a legerősebb mind közül. Magányos lélek, mivel soha nem érdekelték a nőstények, így társára sem lelt rá eddig. Nehezen fogadta el azt, hogy a férfiakhoz vonzódik, de falkája megbékélt ezzel, és lassan ő is elfogadta önmagát. Voltak már rövidebb kapcsolatai a falkán kívül emberekkel, de nem volt egy sem komoly. Vár. Talán egyszer betoppan az életébe a szerelem… Hiszen ő is, mint minden vérfarkas, várja hogy megtalálja a számára egyetlent, akiért érdemes élni és meghalni.

Élettörténet: nemesi született vérfarkas, a legerősebb és legritkább kelta vérvonalból származik. Apja a távoli Írországban egy nagy falka vezetője az anyjával együtt. Drem a negyedik és egyben utolsó utódjuk. A második világháború után hagyta el otthonát, hogy saját falkát hozzon létre, és az ígéret földjére, Amerikába utazott. Mára a klánja szép nagy és erős, sokan csatlakoztak hozzá. Gazdaságilag és mentálisan is stabil, hála a tapasztalt és jó vezetőnek, Dremnek. Azonban a pozíciója még nem betonozódott le, amíg nem nemz fiú utódot, legalább egyet. Drem sajnos nem szereti a nőket. Mindig is a férfiakhoz vonzódott, voltak rövid kapcsolatai kizárólag emberekkel, vérfarkas hímmel még nem, mert az túl bonyolult lenne a pozíciója és a farkasok közötti hierarchia miatt. Sajnos a subhím típust szereti, a gyenge és kedves és szép férfiakat, azonban ha szeretőjévé tenne egyet, azaz „társául” választaná, a többiek fölé emelné őt. Az alfahímek azonnal végeznének a párjával, mert a büszkeségüket sértené. Persze ha nemes-vérű lenne… De inkább ne álmodozzunk, így is van elég problémája.

Hobby: olvasás, zenehallgatás, sport, tánc, vadászat, csapatjátékok, társasjátékok

Foglalkozás: klánvezér

Extrák: Foglalt Morának

Képinfo: Heise (google.com/heise)

Engedélyezve: 2009. 05. 29.

Módosítva: 2013. 10. 21. 21:00:30
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).