Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Livio Rizotto
Kategória: Hentai
Feltöltő: Teresa-san

Kor: 28

Külső leírás: Magas, izmos, testalkatú. Testének minden porcikája finoman ki van dolgozva. Bőre kreol színű, vonásaiban megmutatkozik, hogy vérbeli olasz. Vállig érő csokibarna haja van, körszakálla mindig ott virít féfias, markáns arcán, ami csábossá teszi. 185cm magas, imádja magát drága ékszerekkel díszíteni, öltözködése mindig olaszos, drága öltönyökbe és selyem ingekbe bugyolálja magát. Márcsak a külsejéről is lerí, hogy gengszter. Szeme színe jéghideg kék, amivel azt sugallja az emberekbe, hogy akár beléjük is láthatna. Jobb vállán van egy nagy nonfiguratív tatto-válás.

Jellem: Határozott, ellentmondást nem tűrő. Keményen elteszi lábalól azokat, akik keresztbe tesznek neki vagy az üzletnek. Mindig megszerzi magának azt amit, vagy akit akar, még vérrontás árán is. Nem szokása a megbocsájtás, aki egyszer elárulta az már megy is a vesztőhelyre. Még soha senki nem törte meg, vagy nyerte el a szívét. Nem szerelmes tipus.

Élettörténet: Édesapja Olaszország legnagyobb maffiavezére volt. Rettegésben tartotta az egész országot. Egy ejészaka egy nagy üzletelés alatt, édesapját lefejezték, majd a fejét magukkal vitték az oroszok. Fia Livio vette át édesapja helyét, akit egész életében arra képeztek, hogy majd ő lép apja helyébe. Miután Livio lett az olasz maffiavezér, becserkészte az oroszok vezérét és ugyanúgy lefejeztette, mint ahogyan azt ők tették édesapjával. A fejet pedig beledobta a tengerbe. Azóta szinte egész Olaszország az övé.

Hobby: Gyúrás, kondizás és a sex.

Foglalkozás: Olasz maffiavezér.

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 04. 11.
2010. 07. 11.

Módosítva: 2010. 08. 23. 23:10:24
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).