Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Michel Darrens
Kategória: Yaoi
Feltöltő: zsebike

Kor: 17

Külső leírás: Kicsivel válla alá érő, szőkés-barna haj keretezi szív alakú, finom vonású arcát. Szürkéskék szemeivel akárkit képes elbűvölni. Bőre hibátlan, hamvas. Telt, rózsaszínű ajkait gyakran harapdálja. Szereti a divatos ruhákat, és a szűk farmereket, melyek kiemelik törékeny alakját.

Jellem: Elég sértődékeny, magának való jellem, de ezzel csak a sérülékenységét takargatja, mely nem gyakran tör elő belőle. Gyakoriak a konfliktusai apjával, mivel elég akaratos és makacs, nem hallgat az intő szóra, ezért gyakran keveredik bajba, leginkább nagy szája miatt. Megjátssza a tapasztalt szeretőt, de még senkivel nem volt kapcsolata. Van benne egy kis mazochista hajlam.

Élettörténet: Édesapja polgármester, így nincs sok ideje egy szem kicsi fiára. Édesanyja elhagyta őket egy másik férfiért, amikor ő 8 éves volt, és ezt nem tudja neki megbocsátani. Jelenleg egy nagyon elit magániskolába jár ( amíg ki nem csapják viselkedéséért). Apja nemsokára újranősül, ami neki nagyon nem tetszik, így ha lehet, még kezelhetetlenebb. Rendszeresen megszökik otthonról, hogy felhívja magára a családja figyelmét. Szinte nincs olyan hét, hogy ne kerülne föl valamelyik újság címlapjára botrányaival. Van egy veleszületett szívbetegsége, mely miatt nem vették fel abba a sport tagozatos középiskolába, ahova családja férfi tagjai nemzedékek óta járnak, és ezt apja nehezményezi, ő nem tartja súlyosnak a problémát, meggyőződése, hogy gyermeke csak lusta.

Hobby: apja idegesítése

Foglalkozás: tanuló

Extrák: ...

Engedélyezve: 2010. 07. 12.
2010. 12. 02.

Módosítva: 2010. 12. 02. 19:20:52
Módosította: zsebike

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).