Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yutakana Kaneko
Kategória: Yaoi
Feltöltő: zsebike

Kor: 16

Külső leírás: Aprócska, alig 150 centis, vékony fiú hamvas, tejfehér bőrrel, hihetetlenül szép pofival, és nagy, kíváncsian csillogó sötétkék szemekkel, melyekbe, ha valaki belenéz, megláthatja gondolatait. Ajkai teltek, bármelyik nő megirigyelhetné őket, zavarában gyakran rágcsálja. Csillogó fekete haja a lapockája alá ér.

Jellem: Szórakozott, gyakran elfelejt dolgokat. A fejét is elhagyná, ha nem lenne jól rögzítve. Igazán bájos jelenség, csacsogós, de könnyű megijeszteni, olyankor egy védtelen kisgyermekre hasonlít. Fontos számára a biztonság, amiért képes bármit megtenni. Foglalkozása ellenére ártatlan, lénye tiszta, bizalommal tekint a világba.

Élettörténet: Korán a saját lábára kellett állnia, miután édesapja, aki egyedül nevelte Őt és testvérét, meghalt. Hogy gondozni tudja súlyosan beteg bátyját, 13 évesen otthagyta az iskolát, és munkát vállalt először statisztaként kisebb filmekben, majd reklámokban, de mivel nem keresett elég pénzt így egyik ismerőse "unszolására" belekóstolt a meleg pornóba is. Bár nem élvezi, és az elején komoly sérüléseket szenvedett, mert mindent elvállal, hogy fizetni tudja testvére kezeléseit melyek rengeteg pénzbe kerülnek. A magánéletében még nem volt kapcsolata, fél, nem tudja, hogy milyen a szerelem, és a gyengédség. Hogy filmezhessen, le kellett tagadnia korát, így mindenki úgy tudja, hogy már elmúlt 19.

Hobby: álmodozás, főzés

Foglalkozás: pornószínész

Extrák: Kedvenc évszaka az ősz, képes órákig gyönyörködni a hulló levelekben. Van egy plüss oroszlánja és egy párnája, melyek nélkül képtelen aludni.

Engedélyezve: 2010. 07. 24.
2012. 03. 01.

Módosítva: 2012. 02. 29. 20:46:18
Módosította: zsebike

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).