Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Craig Norman
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Magas és izmos férfi, szép, mégis határozott vonású arccal. Haja vöröses szőke, általában félhosszú, tépett fazonúra vágott amit előszeretettel igazít sok féleképpen. Általában a szívdöglesztő avagy lezserebb stílus kedvelője, de munkájában mindig rendezettebbnek kell kinéznie. Rikító kék szemei vannak, amivel elbűvöli, megbabonázza az embereket. Mosolya ellenállhatatlan, ahogy hangja is borzongatóan mély, élvezet a fülnek. Munkahelye megköveteli az elegánsabb öltözködést avagy az inget és nyakkendőt, de amint hazaér azonnal valami kényelmesebbe szeret átöltözni.

Jellem: Határozott és erős jellem, szereti mindig a maga igazát elfogadtatni. Rendíthetetlennek tűnőek az elhatározásai, és ha valamit nagyon el akar érni, nem adja fel. Okos és logikus, ezért is jó a reális tantárgyakból az életben. Diákjaival tud kedves is lenni, szereti értelmi fölényét fitogtatni. A tanárok közül egyikkel sincs igazán jó kapcsolatban, elbeszélgetnek a szabad órákban, de semmi több. Szenvedélyesen vad, szereti az izgalmakat, és persze az édes kisfiúkat, akiket az ágyába tud csábítani. Magának való férfi, aki szereti élni az életét, egyedül él de jól érzi magát és igyekszik kihasználni fiatal kora utolsó éveit.

Élettörténet: Hétköznapi családban nőtt fel, viszonylag jó anyagi körülmények között. Apja mérnök, anyja egyszerű könyvelő. Van egy húga is, de mióta elköltözött nem igazán tartja a kapcsolatot családjával, csak ünnepnapokkor megy haza. Régebben apja szerette volna, ha követi nyomdokait, de ő ellent mondott neki. Elköltözött, és csak később tudta meg, hogy húgocskája „helyettesítette” úgyis őt is érdekelték a reálisabb dolgok, így ő most mérnök hallgató. A középiskola ahol tanít egy teljesen átlagos iskola, megjelenik a nebulók minden féle stílusa. Diákjaival nagyon ritkán kezd ki. Nem csak azért, mert szigorú az igazgatója – hisz őt könnyen kijátssza – hanem mert válogatós, és nem sok olyan diák van, aki igazán megtetszik neki. A lányok rajonganak érte az iskolában, de nem mindig lengik körül, olykori rideg természete miatt.

Hobby: Szórakozó helyekre járás, csábítás, szex, érzéki játékok

Foglalkozás: Matematika és Fizika tanár

Extrák: szeret gyakran felönteni a garatra barátaival, ilyenkor mindig egy fiúcskával állít haza

Engedélyezve: 2010. 04. 03.

Módosítva: 2010. 05. 11. 16:09:10
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).