Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Milton
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Kissé alacsony termetű, nem sokkal kisebb az átlagnál. Karcsú törékenynek tűnő teste van, tökéletesen tejfehér, hibátlan bőre, amihez vörös haja társul. Ragyogó kék szemei általában tündökölnek, könnyen kiolvashatóak belőle az érzelmek. A haja természetes vörös, ahogy porcelánbőre is ezt sugallja, valamint az aprócska kis szeplők az arcán, ami a kicsit erősebb napsugaraktól jönnek csak elő. Kecses kis kezei vannak, szép puha ujjai, amik picit hosszúkásnak tűnnek. Ruhai stílusát gyakran változtatja, de általában a passzosabb és kényelmesebb ruhákat szereti, amiben könnyen tud mozogni.

Jellem: Odaadó természetű, segítőkész és visszahúzódó. Új környezetben mindig félénk, főleg társaságban, de ha legalább egy ismerős arc van a közelében, magabiztosabb lesz. Szereti a tapintás szépségét, nem csak képessége miatt. Szereti a tárgyakat megsimítani, érezni a különbséget a különböző dolgokon, ezért szereti a simulóbb ruhákat is. Hamar zavarba jön, már csak attól is el tud pirulni, ha azt mondják jól néz ki. Tapasztalt, mégis szemérmes, talán ezt a tulajdonságát sosem fogja kiheverni.

Élettörténet: Átlagosnak tűnő családban született, egyke gyerek volt. Már kisebb korában is mutatkoztak nála a képessége jelei, de csak később jött rá, hogy mi is ez valójában. A szülei titkolták, hogy ő látó, illetve médium, mert féltették a sajtótól és a pletykázóktól. Elköltöztek a nagyvárosból, egy kisebb településre, ahol nyugodtan élhettek egy ideig. Egy nap azonban apja teljesen megváltozott, mint aki kifordult önmagából, később kiderült hogy egy vámpír hatása alatt van aki megharapta. Milton elszökött otthonról, közel laktak az erdőhöz így ott keresett menedéket. Pár nappal később egy férfi talált rá, elfogadta a segítségét, azonnal beleszeretett, és hálás volt neki. Amikor megtudta, hogy vérfarkas, akkor sem vált el tőle. Szereti és csodálja még most is, mert azóta is együtt élnek.

Hobby: Sszeret tévét nézni. Ha talál magának egy érdekes műsort, teljesen megbabonázva tudja figyelni, még a külvilág is megszűnik számára, és észre sem veszi hogy épp összekuporodik, vagy kényelmesen terpeszkedik el, de mindenképp elmerül a mozgóképek világában

Foglalkozás: médium

Extrák: Képessége az, hogy ha megérint egy bizonyos tárgyat, amit előtte a közelmúltban más is megérintett, képfoszlányok, jelenetek jelennek meg szemei előtt, amik vagy a jövőt mutatják, vagy esetleg a múltat, nem mindig lehet tudni.

Engedélyezve: 2010. 04. 02.

Módosítva: 2010. 04. 02. 23:25:02
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).