Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gregor a Vadász
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 35

Külső leírás: nagyon magas, széles vállú és rendkívül izmos férfi. Hosszú fekete haja háta közepéig ér, arca rendkívül markáns. Jégkék szemeinek minden pillantásából, arckifejezéséből árad az arrogancia, akárcsak mély, karcosan rekedt hangjából. Szereti az elegáns ruhákat, az állati szőrméket. Kifejezetten a farkasbundából készült prémgalléros kabátját szereti. Mindkét kezén van egy-egy nagy ezüst pecsétgyűrű, amelyen a monogramja van. Ha egy vámpírt vagy vérfarkast megüt vele, az évekig magán hordja heg formájában az ő monogramját, így könnyedén felismeri őket emberi formájukban is.

Jellem: Jéghideg (már-már síron túlian hűvös), kegyetlen, vallásos és tiszta szívből gyűlöli a vámpírokat, valamint a likantrópokat, akiket csak vérkutyuskáknak vagy vércicusnak hív. Nagyon finnyás ízlése van, természetfeletti teremtményekkel nem kezd, még akkor sem ha ő maga is az. A szép fiúkat szereti, méghozzá a nagyon fiatal és ártatlan, szűz darabokat. Részben ebből is erőt nyer, de inkább a testi kielégülés fontos neki. Vallásos, és komoly elvei vannak. Embert is öl, de nőket és gyermekeket soha (kivéve ha azok vámpírok vagy likantrópok).

Élettörténet: amikor az anyaméhben fejlődött, akkor eldöntetett a sorsa. Anyja nekromanta volt, és abban a pillanatban halt meg egy vámpír támadásától, amikor vele vajúdott, és legyengült állapotban volt. Első lélegzetvételével, amikor felsírt, varázsereje megmutatkozott és a vámpírt azonnal megbűvölte. A klánja felnevelte őt, erős nekromanta lett belőle (olyan varázslók, akik erejükkel a holtakkal képesek kapcsolatot teremteni, akár parancsolni is nekik. Zombikat, szellemeket, démonokat uralnak, és hadba szólíthatják őket a vámpírok és egyéb lények ellen.) Megszállottan üldözi a törvényt megszegő vámpírokat, likantrópokat, erre engedélye is van, amolyan szövetségi rendőrbíró. Ha kivégzési parancsot kap valamelyik lény ellen, addig megy amíg el nem kapja, akár egy véreb. Bármire képes a célért, akárkin átgázol. Fizikai ereje egyenlő egy erősebb vámpíréval, vagy likantrópéval.

Hobby: Vadászat, szex, finom ételek és jó borok.

Foglalkozás: ő A Vadász. Minden likantróp és vámpír rettegett ellensége.

Extrák: Zombikat képes életre kelteni, irányítni, akár a szellemeket és démonokat is. A varázslók egy igen ritka fajtájához tartozik, amelyektől a vámpírok és likantrópok nagyon tartanak.

Engedélyezve: 2010. 03. 30.

Módosítva: 2010. 07. 11. 19:05:57
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).