Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shion Kaito
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 20

Külső leírás: Jóképű, kifogástalan kinézetű szépfiú, akit még Oroszország is lemásolt, annyira bejött neki az öltözködése. Viccet félre téve, Kaito össze-vissza álló, tengerkék hajat birtokol, ami daltól függően hol rövidebb, hol hosszabb, de legtöbbször a nyakát verdesi. Szemei a hajával megegyező színűek, el is veszteni az imidzsét, ha nem ilyen lenne neki. Arca férfias és a teste szépen kidolgozott, éppen olyan álompasi, ami mindegyik csajnak kellene. Ruházkodása egészen egyszerű, egy bokáig érő narancs-kék csíkos fehér kabátot hord, ehhez barna farmert és narancssárga övet. Kék, méteres sálját mindig a nyakában hordja, télen-nyáron jégkorszakkor és globális felmelegedés alatt. Ez az egy dolog, ami kiemelkedően fontos neki. Ennyi a hétköznapi viselete, de tulajdonképpen bármit magára vesz, amit csak elé raknak (már ha a sztájlisztjai rakják elé, és nem Miku vagy Rin). Szinte minden jól áll neki, ami meg nem, annál úgyse a ruhát fogják nézni, hanem az arcát. Körmei kékek, és igen, csak a sztájl miatt festi, nem azért, mert nem lenne jobb dolga. Bal karjára a „01”-es szám van tetoválva, ez jelzi, hogy hányadik Vocaloidként látott napvilágot. Gyakran ábrázolják fagyival (főleg Häagen Dazs-zsal, az a legdrágább fajta), mivel ez a tárgyi jellegzetessége.

Jellem: Ő a csapat egyik legidősebb tagja, ebből kifolyólag megfontolt gondolkodású, bár ez nem mindig látszik meg, néha ugyanolyan gyogyós, mint testvérei. Bátyként a többi Vocaloidról gondoskodik, ügyel rájuk, hogy nehogy kinyírják magukat (olykor meg ő segít rá a dologra). Egyébként nem rossz srác, csak kicsit beképzelt, mivel ő egy Vocaloid férfi ideál, Gakupoval egyetemben. Néha annyira beleéli magát ebbe a szerepbe, hogy el is felejt másra gondolni. Alapjában véve kedves, de elég könnyen bedurcizik. Nem szeret veszekedni, de ha a helyzet úgy adja, megvédi magát. Az énekes jelleme teljesen dalhoz kötött, ha a szöveg úgy adja késes gyilkos, ha úgy vágyakozó szerelmes, vagy akár egy hisztiző köcsög. Ebből kifolyólag nagyon jó színész, pedig a hangja nem mindig a legszebb és legelragadóbb, bár a menedzserek szerint az övét lehet a legjobban keverni, formázni, egyszóval bármit ki lehet hozni belőle. A család különösen fontos neki, még akkor is, ha tulajdonképpen senki sem a vérszerinti testvére a Vocák közül. Végeredményben a jelleme nem mindig tükrözi a korát, de Kaitot így szeretik, ő mindig védelmező nagytesó marad.

Élettörténet: Az első Vocaloidok között jött létre, és az első csapatba mindjárt be is került. Így esett az, hogy Mikuval, Meikoval, Gakupoval és a Kagamine ikrekkel lakik most egy házban. Először nagyon furcsa volt neki, hogy miután sokáig egyedül élt, hirtelen lett öt lakótársa, ráadásul négyen fiatalabbak is nála. Kezdetben csak Meivel értette meg magát, hiszen ő az unokatestvére, de idővel feloldódott a többiek között, és mára már jól érzi magát. A hétköznapok ugyan kicsit zűrösek, hiszen gyakran nem tudják eldönteni, hogy ki végezze az aznapi házimunkát, ebből vannak jó nagy civakodások, amiket azért próbál megakadályozni, vagy éppen ő is bennük van. Munkaidő alatt viszont teljesen mások, mindnyájan komolyan veszik a feladatukat, olyankor nincs helye civódásoknak. Az éneklés és a „családi” élet mellett nincs nagyon szabadideje, úgyhogy a napjai általában ebből állnak. De azért szeret dalszövegeket írni, vagy fagyikat kóstolni, ez a két hobbija, amit nem tud elhagyni.

Hobby: Fagyi evés, ügyelés a többiekre, dalszövegírás

Foglalkozás: Vocaloid (énekes)

Extrák: Anime/Program: Vocaloid; Először csak japán nyelven tudott énekelni, de hála a fejlesztéseknek, mára már angolul is megy neki. Az idő folyamán sok másolat jött létre belőle, Kaito pirosba (Akaito, mélyebb hangú) sárgába (Kikaito, mégmélyebb hangú), lilába (Taito, öngyilkos merénylő verzió), feketébe (Black Kaito, dark verzió), bugyirózsaszínbe (Kizaito, köcsög hangú)… és igen, ők mind a testvérei, akikkel jóban van (kivéve talán Akaitoval, vele a rivalizálások miatt nem csípik egymást). Gyakran hívják „Kaito-oniisan”-nak, vagy egyszerűen csak „Onii-san”-nak. Miku még előnyben részesíti a „Kaito-kuuuuuun” megnevezést is. Ő szintén becézi a többieket, csak néha nem olyan néven, ami nekik tetszene. Sokszor öltöztetik különféle bugyuta jelmezekbe, amiket ő fel is vesz, de utána a legkegyetlenebb módon áll bosszút az illetőkön… || Kölcsönadva: Leonidasznak

Képinfo: Illustrator: Takashi Kawasaki (Original\2006) ()

Engedélyezve: 2012. 01. 20.
2012. 04. 29.

Módosítva: 2012. 04. 29. 17:39:34
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).