Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nakagawa Miu
Kategória: Hentai
Feltöltő: Kawaii

Kor: 18

Külső leírás: Miu egy szép arcú természetes fekete hajú középiskolás lány. Sportol, de ez nem látszik alakján. Inkább vékony, mint sportos. Hosszú fekete haját kibontva hordja. Halvány rózsaszín ajkait barack színű és ízesítésű szájfénnyel keni. Kevés sminket használ és szolidan öltözködik. Visszafogott elegancia jellemző rá, melyet édesanyjától örökölt és tanult el. Mint minden lány, szeret vásárolni, de egy-egy ilyen alkalom nem tölti ki az egész napját, sőt shoppingolni kifejezetten nem szeret.

Jellem: Naiv, álmodozó lány. Naiv, mert megbízik az emberekben, és feltételezni nem képes róluk, hogy ártalmasak is lehetnek. Mindig teljesen ledöbben, mikor a tévében erőszakos cselekményekről hall, képtelen megérteni az ember negatív természetét. Álmodozó, mert tényleg elhiszi, hogy létezik igaz szerelem akár első látásra. Ő is, mint sok kortársa vágyik az örök szerelemre, az udvarlásra, és hódításra, ezért a flörtöktől, bulizásoktól és legfőképpen a pasizástól elzárkózik. Visszahúzódó, a tanulás köti le a figyelmét, mert az egyik legelismertebb egyetemére szeretne járni. Szeret tanulni, a történelem és a biológia a kedvence. Orvos szeretne lenni.

Élettörténet: Nevét dédnagymamájáról kapta. Miu nem származik gazdag családból. Legalábbis ő nem így látja. Szülei jól szituáltak, de nem vagyonosak. Ahogy Miu mondaná, nincs három tengerparti házuk, éppen csak egy, és az sem a külvárosban. Egyke gyermek, de nem kényeztették el. Sokszor ő végzi a házi munkát, ezzel is segítve szüleinek. Jelenleg az iskola röplabda csapatának csapatkapitánya és az osztálya harmadik legjobb tanulója. Minden vágya, hogy az ország öt legelismertebb egyetemének egyikére mehessen tanulni és orvos lehessen.

Hobby: olvasni, biciklizni, röplabdázni

Foglalkozás: tanuló

Extrák: szűz, az igazira vár. *Miu jelentése: ( 美羽 gyönyörű madártoll)

Engedélyezve: 2010. 03. 29.
2010. 08. 05.

Módosítva: 2010. 08. 26. 20:00:59
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).