Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nanami Hikaru
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aya-chan

Kor: 19

Külső leírás: Fehérrózsaszínű bőre és hatalmas borostyánlevél színű szemei vannak, amelyet egyenes és selymes haja keretez, ami majdnem a derekáig leér. Pillái hosszabbak az átlagosnál, ezért nagyon áthatóan tud nézni. Vékony, de nem sportos alkat. Elég törékeny… ha valamivel megkarcolja magát, akkor sebhely sokáig meglátszik. Tartása kecses, de nem sok önbizalmat sugároz. Ajka bazsarózsaszínű éppen hogy elüt már-már ezüstszínű bőrétől. Nanami nem valami magas lány csupán 160cm. Porcelánbaba arca miatt néha gyermeknek nézik. Hangja nagyon dallamos, de egy kicsit halk.

Jellem: Nanami nem egy vagány lány. Ha valami balhé van, akkor annak nem szeret a középpontjában lenni. Inkább meghúzódik a háttérben. Nehezen nyílik, meg másoknak ez által nehezen barátkozik. Csendes, de nem olyan visszahúzódó. Nagyon kíváncsi és szeret új dolgokat kipróbálni, de csak mértékkel. Mivel mellékállásban ápolónőként dolgozik nagyon segítőkész az emberekkel, de még az állatokkal szemben is. De mindezek mellett eléggé naiv. Kevés élettapasztalata van és, ezért tudják őt könnyen kihasználni… kicsit gyerekes, ritkán viselkedik érett és megfontolt felnőttként. Enyhe gyerekessége miatt imád álmodozni. Mindig van valami célja az életben. Az álmai tudják kiszakítani a szürke hétköznapokból.

Élettörténet: Nanami 14 éves koráig a családjával élt. A szülei nagyon elfoglaltak voltak és szinte mindig utaztak. Egyik nap rendőrök állítottak be Nana-chanék házához és közölték vele, hogy a szüleit brutálisan meggyilkolták. A gyilkost elfogták még a tett végrehajtása közben, de a két áldozatot már nem tudták megmenteni. Nanamit bevitték a rendőrségre és neki kellett azonosítani a holttesteket… ennek hatására teljesen összetört. Nagymamája vette magához, akivel a mai napig együtt él. Ő segítette át a rettentően nehéz időszakon és elmagyarázta Nanának, hogy a szülei egy nagyon jó helyen vannak és vigyáznak rá. Hosszú pszichiátriai kezelés után Nanami teljesen rendbe jött és 16 évesen ugyan úgy tudta folytatni az életét ahol abbahagyta. 18 évesen elvégzett egy alap ápolónői képzést, hogy gondoskodni tudjon a nagymamájáról. Jelenleg virágkötészetet tanul, amit nagyon imád, mert a virágok számára olyanok, mint az élőlények. Beszél is hozzájuk, mert megérti őket.

Hobby: Olvasás, sétálás, beszélgetés… de mindenekfelett a legjobban a növényekkel szeret foglalkozni, azon belül is a virágokkal. Szereti gondozni is ápolni őket.

Foglalkozás: Részmunkaidős ápolónő, de jelenleg virágkötészetet tanul.

Extrák: Nanami ha akarja, hallja amit a természet mond neki, legyen bármilyen növényről szó. Megérti őket és néha ez miatt az emberek ostobának nézik, hogy virágokkal és fákkal diskurál.

Engedélyezve: 2010. 08. 30.
2010. 11. 27.

Módosítva: 2012. 12. 16. 14:31:47
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).