Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Shiroyume
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: Közel egyidős az emberiséggel, abban a korban született, mikor az emberek megtanultak álmodni, és megteremtődött az Álmok Birodalma

Külső leírás: Szőke, rövid, legfőképp csapzott, mégis elegáns haj keretezi finom, nemes és kortalan vonásait. Szemei olyan tiszta kékek, akár a nyári felhőtlen ég, de tekintete rideg, mint a legjegesebb téli éjszaka, és üres. Testalkata közepesen izmos, kecses, és cseppet sem robosztus, mégis tiszteletet parancsoló. Magasságra nem tűnik ki, maximum azzal, hogy alacsony, csupán 162 cm. Kizárólag világos (legfőképp fehér) ruhákban mutatkozik más élőlények előtt, amelyet rengeteg kisebb-nagyobb ékkő díszít. Ezek a kis ékkövek mind-mind egy-egy ember álmainak kristályosított formája. - amikor szerződésbe lép, mindig az aktuális kor divatjára vált, de ekkor sem hajlandó lemondani a világos színek kombinációjáról.

Jellem: Összetett, érett személyiség. Életkora okán sokat tapasztalt, így nehezen hozható ki a béketűrésből, illetve nehezen ingatható meg. Emiatt egy kicsit talán makacsnak és szemellenzősnek is tűnhet, de többnyire jól értékeli az adott szituációkat, és az esetek nagy részében igaza lesz végül. Megveti a halandó életformákat, amelyek képesek egymást eltaposva ármánykodni céltalanul, de ugyanúgy elítéli a halhatatlanokat, akik az emberek naivitását és rosszra való hajlamát kihasználva keresik önnön szórakozásuk, még saját magát is megveti feladata miatt. Ez egyfajta gőgöt, felsőbbrendűséget kölcsönöz számára, amelyet nehezen tűrnek mások. Újabban csak akkor veszi fel a kapcsolatot más létformákkal, ha már nem bír roppant éhségével, vagy ha felcsillan az esélye, hogy megszerezheti a legtisztább és legteljesebb álmot, amely révén végre elapad örök éhsége, s átveheti trónját az Álmok Birodalmában. Sokszor kioktatónak tűnik a stílusa, szereti hangoztatni, hogy ő megmondta. Szívéhez régóta egyedül a növények képesek utat törni, kedvenc növénye a szellemorchidea. Foglalkozása nyomán jól tűri az elnyomást, még ezekben a helyzetekben is képes olyannyira elegánsan reagálni, hogy nehéz eldönteni, valójában ki is az úr és ki a szolga.

Élettörténet: Istenek teremtették az álom kialakulásának kezdetén, az emberek születésének hajnalán. Feladata lassan alakult az évszázadok folyamán, ahogy módszerei is folyamatosan változtak. A barlanglakó ősemberek álmainak teljesítésével és végül felfalásával kezdte fiatal démonként pályafutását. Az egyensúlyért felelős istenség bölcsen járt el, hogy nem adott rögtön bonyolult álmokat az embereknek, így volt ideje felnőni a feladatokhoz. Kezdetben csak az erejére volt szüksége egy-egy álom beteljesítéséhez, de később egyre inkább az eszére és leleményére terelődött a hangsúly. Olyan nagy emberek mellett fordult meg, mint I. Ramszesz, Nagy Sándor, V. Károly, Napóleon, vagy épp Ghandi. Régebben szeretett utazni, rengeteg vidéket bejárt, gyűlöli a globalizált világot és a modern technikát, annak ellenére, hogy sokszor használja ki az általuk teremtett lehetőségeket. Manapság egy kis lakatlan szigeten él az Indonéz szigetvilágban, kellemes méretű, de nem nagy házban, amelyet körülvesz a természet, s ahol nem talál rá legnagyobb riválisa sem, a Rémálmok démona. Mielőtt azonban úgy gondolnánk, soha nem volt közelebbi kapcsolata senkivel, el kell mesélnünk, hogy régebben határozott elvei voltak, és bizonyos szempontok mentén választott áldozatokat, és valóban segíteni kívánt nekik. Ekkoriban találkozott egy Yuunai nevű fiatal fiúval, aki bölcs szerzetes kívánt lenni, hogy segíthessen másokon varázslatos képességeivel. Szerződésük megköttetett, és a fiú ártatlan és őszinte álmai elvarázsolták, ahogy maga a fiú is. Észrevétlen szeretett bele, s csodálattal követte hűségesen. A fiú álmai folyamatosan változtak, egyre inkább kikristályosodtak, de sajnos ezzel párhuzamosan egyre inkább bűnösekké váltak. Önteltségében elhitte, bármit megkaphat, amire vágyik, s rendelkezhet élet és halál felett. Azonban léteznek olyan határok, amelyeket egy démon ereje sem léphet túl. A férfivá cseperedett fiú, aki eddig barátjaként viselkedett, dühét rajta élte ki, és csúnyán megalázta meggyalázva tiszta érzelmeit. Ez a szomorú tapasztalat vezette odáig, hogy manapság távol tartsa magát mindenkitől, s gyűlöljön mindenkit, akinek világmegváltó álmai vannak, mert úgy tartja, ők azok, akik potenciálisan földbe döngölnek végül mindenkit, hogy álmaikat beteljesítsék, s még maguk sem veszik észre, önnön álmaikat teszik ily módon tönkre. Pedig mélyen legbelül tisztában vele maga is, mennyire magányos. Ám hiába elzárkózó életformája, hamarosan ismét ki kell mozdulnia, mert már érzi, hamarosan ismét táplálkoznia kell, vagy végérvényesen legyengül.

Hobby: Szeret kertészkedni, hatalmas, különleges növényarborétumot gondoz földi birtokán, ezen kívül szereti hallgatni a szél dalát, ilyenkor képes hosszasan ücsörögni kis háza teraszán, és élvezi, ahogy a dallam bele-belekap a ruhájába, hajába.

Foglalkozás: álmok gyűjtése, Álmok Birodalmának névleges igazgatása

Extrák: Álomdémon, álmokkal táplálkozik. Miközben elfogyasztja az álmot, az lassan kristályos formát ölt, elvesztve energiáit, s nem marad más utána, mint egy - az álom méretétől és minőségétől függően nagy és tiszta - ékkő. Hogyan juthat az álmokhoz? A kiválasztott áldozattal szerződést kell kötnie, amelyben cserébe, amiért a szerződő vállalja, hogy élete végén álmait a démonnak juttatja, felajánlja szolgálatait és teljes engedelmességet fogad annak érdekében, hogy az adott álmok beteljesüljenek. A szerződés azonban minden esetben tartalmaz egy titkos záradékot, amelyet sosem olvasnak el az elvakult, álmaikért mindent feláldozó áldozatok (tipikus apró betűs, ködösen fogalmazott rész): amint az álom beteljesül, életük "bevégeztetett", miután kiszipolyozta belőlük az álmaik, csak üres porhüvely marad utánuk,amely az alany fizikai valójától függően még eltengődhet pár évig a földön, mire bevégzi. Ezért halhatatlan lényekre is veszélyes, hiszen az álmok dédelgetésének képességét belőlük is képes kiirtani, üres porcelánbabákká változtatva őket is. Munkája közben keresi az abszolút tökéletes álmot, amely megszerzésével végre isteni rangra léphet, hogy átvehesse az Álmok Birodalmának trónját, amely jelenleg üresen tátong, tekintve, hogy az előző istennek nyoma veszett. Az ismeretlen helyen tartózkodó isten után ő a második legmagasabb rangú démon, de míg nem tesz szert egy abszolút álomra, képtelen táplálék nélkül tevékenykedni, így bár a birodalmat is irányítja visszavonult lakóhelyéről egy küldönc segítségével (igazából csak a rendeleteket hagyja jóvá, a munka oroszlánrészét a hivatalnokgárda látja el), újra és újra a halandók közé kényszerül.

Engedélyezve: 2010. 03. 21.
2011. 04. 15.

Módosítva: 2011. 04. 15. 09:47:09
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).