Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Koromo Iko
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 18

Külső leírás: Alacsony és törékeny fiú, aki pont ezért gyakran ki is tűnt a tömegből. Hófehér, puha bőre olyan, akár egy porcelánbabáé, pont ezért könnyen sérül, és akár erősebb szorítások nyomai is hosszú ideig megmaradnak rajta. Szemei egészen sötétkékek, legtöbben a csillogó zafírhoz tudják hasonlítani. Tekintete kifejező, bár nagy gyakorlata van már benne, hogy ártatlan csillogás mögé rejtse érzéseit. Szőke tincsei egészen térdéig leérnek, puhán ölelik körbe a finom vonású, hibátlan arcot. Szeret hajával foglalkozni, de szükség is van rá, hogy megfelelően ápolja, hiszen gazdái is rajonganak érte. Az évek alatt sok különböző frizurát megtanult elkészíteni, legtöbbször azonban szabadon hagyja őket vállaira omlani. Ruhatára mindig az aktuális gazdájához igazodik, ugyanúgy elboldogul a modern öltözékekkel, mint a hagyományos darabokkal. Saját stílusa nem igazán tudott kialakulni ebben az életformában. Az ékszereket nem igazán kedveli, kiváve a nyakláncokat, de természetesen ebbe se sok beleszólása van.

Jellem: Ő tipikusan az a személy, akinek szüksége van az irányításra. Egyedül esetlen, és szétszórt, magától sosem kérne segítséget. Gyerekkorában a családja és a barátai voltak a támasza, de a baleset után magára maradt. Nem tudja, hová lett mindenki az életéből, arra kellett eszmélnie, hogy egyedül maradt egy kegyetlen, nem gyereknek való világban. A rossz tapasztalatok miatt nehezen nyílik meg, de ha valakit valóban megkedvel, akkor teljességgel megbízik benne, és az a személy megismerheti intelligens, vidám oldalát is. Csendes, szótlan, főleg szülei halála óta. Csak akkor hallatja hangját, ha a helyzet mindenképpen megkívánja. Végtelenül türelmes teremtés, megtanulta elviselni a szidalmakat és ha kell, akkor a fájdalmat is. Évek óta nem sírt, nem hisz benne, hogy a könnyek bármin javítanának, csak próbálja elfogadni sorsát. Szégyenlősségén a mai napig képtelen volt túltenni magát, pillanatok alatt képes elpirulni. Zavarba jön a bókoktól, és ha valamelyik gazdája nem csak szobadíszként akarja használni. Ami nem látszik rajta, az a félelem. Jól leplezi, de valójában retteg az új helyektől, az ismeretlen emberektől, sőt egész életétől.

Élettörténet: Átlagos családba, szerető szülők közé született. Sosem volt oka panaszra, egészen nyolc éves koráig. Egy szerencsétlen autóbaleset következtében magára maradt, és más rokona nem lévén, egy árvaházba került. Nehéz volt megszoknia új környezetét, és társai sem könnyítették meg a dolgot. Sokat piszkálták, kiközösítették, ő volt az ideális céltábla, hiszen apró és gyámoltalan volt. Négy hosszú év után végül egy üzletember fogadta örökbe. Sejtette, hogy a férfi az alvilági körökben mozog, de igyekezett úgy tenni, mintha minden rendben lenne, hisz vele mindig kedvesen bánt, mindent megkapott tőle, mindenhová magával vitte. Legalábbis az első két-három évben. Ez után a férfi elajándékozta őt. Egy egyszerű kis játékszer lett, akit kézről-kézre adtak, hol üzleti célból, hol nyereményként, hol pedig pusztán azért, mert ráuntak. Gyakran váltott gazdát, de egy idő után megtanulta a legjobbat kihozni helyzetéből. Sosem ragaszkodott igazán egyikükhöz sem, elfogadta, hogy csupán egy szép dísztárgy, egy gyönyörű ékszer, amivel mások előtt lehet dicsekedni. Szerencsére akadt a gazdái között olyan, aki figyelmet fordított taníttatására, így sok témában otthonosan mozog. Egy normális élet reményét már régen feladta, de azt sem tudja, hogy mi vár rá, ha többé már nem találják gyönyörűnek és értékesnek.

Hobby: éjszakai séták, zongorázás, hajával való babrálás

Foglalkozás: -

Extrák: Rengeteg különböző helyen élt már, így kénytelen volt megtanulni angolul, már teljesen folyékonyan beszéli a nyelvet. *** Amikor elég idős lett a gazdái ízléséhez, természetesen nem csak csinos babaként funkcionált tovább, hanem szexuálisan kihasználták. Sajnos nem mindenki bánt vele finoman, megtapasztalta az emberek kegyetlenebb oldalát is, de nem mondhatni hogy retteg vagy undorodik az együttléttől, ha megfelelő a partner. *** Nem túl édesszájú, de nagyon szereti a citrom ízű dolgokat.

Engedélyezve: 2011. 08. 16.
2023. 07. 16.

Módosítva: 2023. 07. 16. 17:00:56
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).