Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yuu
Kategória: Hentai
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 32 éves

Külső leírás: nagyon magas, izmos férfi. Barna haja kissé hosszabb tincsekben, divatosan vágva hullnak arcába, jóképű, ám kegyetlen arcából szinte kiragyognak hihetetlenül fagyos, téli égboltra emlékeztető kristálykék szemei. Arcán egy forradás van, amelyet akkor szerzett, amikor az előző jakuza vezért ölte meg, hogy átvegye a helyét. Rendkívül izmos testét a ruha alatt jakuza tetoválás díszíti, amely úgy néz ki minden mozdulatára, mintha külön életet élő színes sárkány tekergőzne a bőrén. Arca általában kifejezéstelen, kötélidegeinek köszönhetően a legváratlanabb helyzetekben sem rezzen egy arcizma sem. Bénító, félelmetes kisugárzása van. Mindig nagyon elegánsan öltözködik, szereti a márkás, drága holmikat. Kedvenc divattervezője Versace.

Jellem: Erélyes férfi, senki nem mondhat ellent neki. Mindig keresztülviszi az akaratát, hidegen és érzéketlenül tör előre, gázol keresztül mindenkin. Érzéketlen, önző, hidegvérű és pokolian intelligens. Nincs tartós kapcsolata, és háremet sem tart. Ritkán visz nőt az ágyába, mert nem igényli a gyengédséget, csak ha már nagyon kiéhezett, akkor rendel egy luxus prostituáltat. Néha szemet vet egy-egy szép lányra, de egy alkalom után megszabadul tőlük. Mivel nincsenek gátlásai, néha csak odaajándékozza valamelyik alvilági kuplerájnak őket. Van benne némi szadista hajlam is, ami abban nyilvánul meg, hogy szereti ő kivégezni az ellenségeit katanájával.

Élettörténet: az utcán nőtt fel. Tíz évesen már bérgyilkossággal kereste a kenyerét. Lassan, fokozatosan lépkedett fel a ranglétrán, tökéletes gyilkoló-gépezetté fejlesztve magát. Rendkívül jó felfogása és értelmi képességeinek köszönhetően a jakuza vezér felfigyelt rá és szárnyai alá vette. Kitaníttatta, majd egyre több hatalmat adott a kezébe. Ahogy a gátlástalan alvilági életben ez lenni szokott, miután Yuu elég befolyásossá vált, megölte jótevőjét és átvette a helyét. Minden idők legveszélyesebb és legravaszabb jakuza vezére került Japán alvilágának a csúcsára.

Hobby: harcművészet. Mestere a katanának (japán szamuráj kard). Szívesen olvas, és szeret operába, színházba járni. Szereti a barackos túrótortát, ezért néha beül egy-egy rendkívül elegáns cukrászdába, hogy egyen.

Foglalkozás: Jakuza vezér

Extrák: Teljes neve: Tanaka Yuu

Engedélyezve: 2010. 07. 03.
2010. 07. 11.

Módosítva: 2010. 07. 11. 18:54:35
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).