Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Josei Jakuro (Jack)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 17

Külső leírás: nagyon magas, kellően izmos fiú, aki puszta megjelenésével félelmet és megbotránkozást kelt, azt amit amúgy is el akar érni. Egyen ruhája állandóan rendezetlen, nyakkendője csak lóg nyakában, ingje kitűrve, iskolán kívül pedig a legszakadtabb farmert és a legextrémebb pólókat viseli bakanccsal. Jóképű arcába állandó jelleggel belehullik ében színű haja, ami tépett vágása miatt csak még vadabbá teszi kisugárzását. Szemöldökében és alsó ajkában piercing virít, amit saját magának szúrt, szemei narancsosan csillognak a kontaktlencsétől, amit csupán azért hord, hogy még kihívóbb legyen külseje. Füleibe is saját maga szúrta fülbevalóit, és nyelvébe is... imád a tömegből nagyon kitűnő lenni, amiért sokan eleve előítéletekkel könyvelik el, jogosan. Vállán nonfiguratív mintát követő fekete tetoválás pihen, rátéve egy lapáttal vad aurájára...

Jellem: nyers, durva és vulgáris, amit a legtöbb tanár általában nem túl jól honorál. Annyi intője van, hogy azzal már gátat lehetne rekeszteni, mindig, állandó jelleggel bontja a rendet, és tesz rá, hogy ki itt szól hozzá. Igazi falkavezér jelleme van, kis bandájában hozzá hasonló állatok vannak, akik közül ő az egyik legnagyobb szemét. Barátaival és akik közel állnak hozzá, azokkal „kedves” és segíti őket ahol csak tudja. Lobbanékony természete van, amihez párosul meglehetősen szélsőséges viselkedése is. Egyszer így, egyszer úgy tartja kedve, egyszer így, egyszer úgy cselekszik. Homofób, gyűlöli, megveti, undorodik a homokosoktól, és kegyetlenül bántja őket, ha alkalma nyílik rá. Van esze, hiszen azt hogy ennyi intővel ne rúgják ki, nagyon is aljas módszerekkel érte el.

Élettörténet: szigorú családba született, apja és anyja rövid pórázon fogta, ám ahogy a családi vállalkozás fuccsba ment, és apja alkoholba fojtotta bánatát, anyja pedig rövid úton elhagyta a csonka családot elkanászodott, és amint nem törődött vele senki, elkanászodott s vált azzá, aki ma is. Az iskolában még a végzősöket is félelemben tartja, tekintve, hogy gyakran elpáhol párat közülük, főleg akikről tudja, hogy van némi irányultságuk a saját nemükkel szemben. Igaz csak harmad éves, és egy év múlva ballag el, de akkor az arca, hogy inkább mindenki meghúzza magát, aki meg nem, azt vagy tisztelni fogja, vagy kegyetlenül ellátja a baját. Tetováló művész szeretne lenni, épp ezért csak azért jár be az iskolába hogy ott legyen, de közben rajzolgat és elvegetál.

Hobby: billiárdozás, alkoholizálás, csavargás, bulizás, bunyó és a szex

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Imádja az alkoholt, és megrögzött láncdohányos. Neve ejtés miatt Jack-nek becézik.

Engedélyezve: 2010. 03. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).