Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Felix Rocas
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 19

Külső leírás: Valamilyen megmagyarázhatatlan vadság tükröződik rajta, de mégis... különös nyugodtság uralkodik egész külsején. Tetoválásai és piercingjei megalapozzák vad külsejét, amit még ruházata is alátámaszt. Olykor nem szégyenli megmutatni egész mellkasát befedő tetoválást. De mégis valami... valami megmagyarázhatatlan van rajta, ami nyugodtságot áraszt belőle. Pedig csöppet sem az. Nem túl magas, inkább átlagosnak mondható testmagassággal áldotta meg a nagy ég. De soha nem piszkálták... dehogynem! Mindenki piszkálta kicsi termete miatt. De egy idő után megszokta, és már nem tett ellene semmit. Viszont az évek alatt összeszedett egy kis izmot, ami most pont jól mutat testén. Mellesleg kidolgozott testére szeret elegáns felsőket felvenni. Szereti az ingeket, zakókat, és a bőr cuccokat. Haja selymes, lágy esésű, mely eltakarja mindkét fülét. Elől kicsit rövidebb, mint hátul. Hátul ugyanis össze van kötve egy lófarokba, amit nem sokszor szokott kiengedni. Fekete haja tépett, de nem túlságosan. Pont úgy, ahogy ő szeretné. Mindkét füle tele van fülbevalóval. Két mellbimbójában vannak piercingek, amiket szeret mutogatni néha napján.

Jellem: 1 percig sem tud nyugton maradni. Mondhatni, hogy hiperaktív, vagy azt is, hogy csak figyelem hiányos. Mindkettő igaz rá. Ha nem rejtőzne ilyen külső mögé, még kiderülne róla, hogy valójában egy igenis érzékeny fiú, és ettől fél, hogy ez kiderül. Kívülről adja a nagymenőt, aki erős és nem fáj neki soha semmi. Pedig igenis van, ami fáj neki. Persze erre a külsőre azért volt szüksége, hogy ne nézzék le alacsony termete ellenére. Viszont aki egy kicsit is jobban megismeri, az rögtön látja, hogy nem rossz ő. Csak nem sokat foglalkoznak vele és inkább ráhagynak mindent. 1 igaz barátja van, akire rámerné bízni az életét. Viszont nagyon határozott és makacs személy. Nem könnyű eltántorítani a céljától. Néha roppant perverz tud lenni, amit az ágyban ki is szokott élni. Nem lehet zavarba hozni... vagyis valahogy biztosan, csak még eddig senki sem találta meg a megfelelő módszert. Roppant mód szeret irányítani, ami meg is látszik egy kicsit a külsején.

Élettörténet: Kölyökkorában nagyon eleven volt és soha nem tudott nyugton maradni. Mindig piszkálnia kellett valamit, amit általában szét is szedett, vagy összetört. Aztán ahogy nőtt, egy kicsit visszafogottabb lett. De nem kell megijedni! Annyira azért nem lett jó kisgyerek. Bár sosem volt rossz, csak nagyon eleven. Nagyon szeretett fára mászni, és ezt ki is használta. Mivel nagyon nagy kertjük volt, így egész napra meg volt a mozgási lehetősége. Sokszor alig tudták becsábítani sötétedés után. Miután elkezdte az általánost, kicsit lenyugodott. Mivel a figyelmét a tanulásra kellett szentelnie, így a tárgyak törésére kevesebb idő jutott és több minden egybe maradt. Jó tanuló volt egész általánosba. Az idő előre haladtával viszont egyre inkább érdeklődést mutatott a zene iránt. Közép iskolában elkezdett zongorázni, amit kiválóan megtanult, bár igaz, hogy bármikor képes újat tanulni. Aztán zenei egyetemre ment, amit nagyon szeret és semmi pénzárt nem hagyná ott. Igaz, hogy az egyetemen a zongorával foglalkozik nagyrészt, de meg akar tanulni hegedülni is. Így most keres magának egy jó tanárt. Már a hegedűt meg vett, hogy azon tanulhasson. Bár még nem nagyon mert hozzányúlni hozzáértő jelenléte nélkül.

Hobby: Zene, séta, modellkedés, kocogás.

Foglalkozás: Tanuló és mágiáját fejleszti

Extrák: Kedvenc virága a rózsa. *** Imádja a fotózást. Egyik ismerősének szokott modellt állni, aki fotósnak tanul. Néha kicsit digitális módszerekkel is javítanak a képeken, vagy pedig feldobják azokat. *** Uke. *** Seme akaratossága van, tüzes és domináns, tud irányítani a kapcsolatban mégis inkább ő nyög a partner alatt. *** Kevesen tudják róla de mágiával rendelkezik több területen is. *** Tud alakot váltani. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2012. 11. 02.
2013. 10. 16.

Módosítva: 2013. 10. 16. 13:55:29
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).