Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Chantal Vidage
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 19

Külső leírás: alacsony, törékeny alkatú lány, formás idomokkal megáldva, amiket rendszerint farmerral és egy kicsit bő pólóval takar el. Sosem visel olyan ruhát, amiből háta kivillanhatna, azt ott lévő öt vékony karmolás nyom forradása miatt, amiket szégyell és fél megmutatni bárkinek is. Egész hátán végig ível a vékony piros heg, s elüt tejfehér bőrétől, még sem csúfítja el azt. Méz szőke haja rakoncátlanul hullik arcára, lekígyózva egészen mellkasáig, kiemelve tengerkék íriszeinek csillogását, puha telt ajkai, mindig nedvesen csillognak, mert imád ízesített szájfényeket használni, amiket unalmában lenyalogathat. Bal szeme alatt egy apró anyajegy emeli ki francia finom vonásait, még egyedibbé téve kisugárzását.

Jellem: : Félénk, esetlen és másoktól nagyban függő lány, aki csak nagy küzdelem árán képes egyedül lenni, mert fél a magánytól. Nem barátkozik könnyen, de nagyon is hamar megkedvelteti magát másokkal akaratlanul is. Nagyon zavarban tud lenni főleg mikor nem az anyanyelvén szólal meg, mert gyakran elő fordul, hogy csak makogva tud mutogatni, mert hirtelen nem jut eszébe semmi... A zene azonban mindig megnyugtatja, gyakran képes arra, hogy egy hirtelen jött ötletet bárhol, bármilyen szituációban papírra vessen. Mókás lány, igazi művész lélek, aki nehezen nyílik meg, de ha megteszi, szinte kivirágzik. Retteg a linkatrópoktól gyerekkora óta, menekül, akár barátságos akár ellenséges vele az illető.

Élettörténet: Egy kis francia városban született, s családi házban, igazi vásott gyerekként cseperedett, aki igaz hogy félénk volt mindenkivel, de csupán addig míg meg nem ismerte őket. Imádta a szomszédjukat is, aki lehet hogy egy vérfarkas volt, de akkor ő még ezt nem értette, így sokat játszott vele és imádta. Egyik telihold alkalomával, a szomszéd elszabadult, s elkapta őt, csúnya karmolás nyomot ejtett a hátán, kis híján megölte, de még azelőtt levadászták, hogy megharaphatta volna a kislányt. Azóta retteg az alakváltóktól, fél tőlük, évekig élt félelemben, amit csak a zene, a hegedűje tört meg. 10 éves kora óta hegedül, s nagy tehetsége miatt pályázott meg tanára egy neves külföldi egyetemet, ahol is ösztöndíjjal felvették, ám neki nem akaródzott nagyon külföldre menni, ám tanára bevetve erőszakos eszközeit felrakta a gépre, s most úton van, hogy végre tanuljon egy kis önállóságot...

Hobby: nassolás, hegedülés, gyakorlás

Foglalkozás: egyetemi hallgató

Extrák: a hegedűje a legféltettebb kincse, nélküle soha egy tapodtat sem mozdul. Nagyon, nagyon nem tud tájékozódni, még egy egy irányú utcában is eltéved.

Engedélyezve: 2010. 03. 06.

Módosítva: 2010. 03. 07. 20:25:44
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).