Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Shun Araide
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nejicica

Kor: 25(nem tudni meddig él)

Külső leírás: Fehér középhosszú haja lágyan keretezi hibátlan arcát amin egy tetoválás van. Szeme kék de ahol fehérnek kéne lennie ott fekete így vagy kontaktlencsét hord vagy napszemüveget. Szereti a feketét de minden színt hajlandó hordani. Szereti a bőrt és a vad ruhákat. Nyakában meg füleiben mindig hord ékszert. Igazi kis elegánsan lázadó démonka. Teste kidolgozott bőre feszes, úgy 185 cm magas.

Jellem: Makacs, ha kell kedves. Nagyon flegma és szelektív a hallása, amit nem akar meghallani azt automatikusan nem is hallja. Pimasz és mindig visszapofázik ha beszólnak neki bár többségben nem mernek. A csajok bálványozzák de ő nem rajong a libákért. Minden élet fontos a számára de ha bepipul eldobja elveit. Ha mérges vagy idegrohamot kap és kitör vagy jéghideg lesz és érzelemmentesen gyilkolja le áldozatát. Ha úgy tartja kedve előkap egy pisztolyt és főbe lő néhány parkban sétálgató embert majd elspurizik.

Élettörténet: Kicsiként nm nagyon tudta hogy ki is valójában csak követte szüleit a föld minden pontjára. Rideg és érzelemmentes gyerek volt de végül az embereket látva szépen lassan kialakult személyisége. Gyakran tojik szüleire, még a világra is és elvonul magába sétálni, olvasni, esetleg zenét hallgatni. Szereti az állatokat az embereket meg nézegetni. Nagyon okos, sok nyelven megtanult és már könyve is fordított unalmában de mindig is tagadta eszét. Szülei egy repülőbalesetben majdnem meghaltak. Szüleivel együtt utazott de ő a gép hátuljában ült így túlélte. Szülei is még "élnek" de agyuk már működésképtelen így pár éve már kómában feküdnek.

Hobby: Utazás

Foglalkozás: - gazdag így nem kell dolgoznia

Extrák: Démoni nemesi család sarja.

Engedélyezve: 2010. 03. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).