Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Giriko
Kategória: Soul Eater
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 25

Külső leírás: nagyon magas, izmos férfi, akit jobbára érdekes öltözködéséről lehet felismerni, ami általában egy farmerből, egy kabátból és egy ingből tevődik össze, na meg az elmaradhatatlan bakancsból, amiből olykor láncfűrész láncok törnek elő, és riogatják a jónépet. Kezében állandóan alkoholos flaska pihen, hogy még jobban rádobhasson megjelenésére. Karakteres arccal rendelkezik, melyen állandó cápafogas, szadista vigyor ül, állán szexi borosta figyel. Számtalan fülbevalója van, orrán is visel egy piercing féleséget, barna haja ezerfelé áll, akár egy láncfűrész, barna szemei pedig szinte azonos színűek borzos hajkoronájával.

Jellem: szadista, nagyszájú, túlzottan őszinte alak, akinek ami a szívén –ha van neki- az a száján. Mocskos szájú, bunkó, tapintatlan és kíméletlenül mondja ki, amit gondol, senkire sincs tekintettel. Ki nem állhatja Mosquitot, mindig húzza az agyát, és próbálja felszarvazni. Van önbizalma, nem is kevés, tisztában van vele, hogy erős. És szereti is fitogtatni az erejét. Jó harcos, és ahhoz képest hogy nem látszik rajta, okos is. Imád bunyózni, ha lehet bárkivel össze akasztja a bajszát.

Élettörténet: egy gólem –akibe Arachne lelkét zárták- fegyvereként funkcionált, s 800 évi gyilkolási vágytól vezérelten támadt rá az akkor küldetésen lévő Makáékra, amikor úrnője feltámadt. Azóta az ő szolgálatában áll, s minden parancsára kérdés nélkül ugrik. Ugyan olyan fegyver, mint Justin, nincs szüksége mesterre, ahhoz, hogy tudjon harcolni, és amúgy sem szereti ha valaki fegyverként használja.

Hobby: piálás, bunyózás, mások hergelése

Foglalkozás: Arachne parancsainak teljesítése

Extrák: fegyver alakja: láncfűrész, lelke nagyon nagy, és láncfűrész lánc veszi körbe

Engedélyezve: 2010. 03. 01.

Módosítva: 2010. 05. 12. 09:46:31
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).